Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kritike na račun Komercijalne banke u Aleksincu

rss

27.09.2014. D. Ostojić

Sve je veći broj građana koji mi se obraćaju sa pričom da su jako nezadovoljni radom Komercijalne banke u Aleksincu.

Kritike na račun Komercijalne banke u Aleksincu

Danas sam krenuo da razgovaram sa tim ljudima koji se žale i evo šta sam saznao:

"Radnici su mnogo spori, čekamo po sat vremena. Celo leto smo po onoj najvećoj vrućini čekali ispred banke, jer su unutra puštali samo određeni broj ljudi." navodi naš sagovornik.

Bio sam svedok da se ispred banke često sakupi veći broj ljudi, ali sam od pojedinih sagovornika saznao detalje:

"Veliki btoj penzionera i poljoprivrednika prima svoja sledovanja preko Komercijalne banke. Najveće su gužve tih dana kad je isplata. Obezbeđenje mora da poštuje pravilo da se unutar banke ne stvara nered i gužva, zato i dozvoljavaju kontrolisano ulaženje klijenata, pa se često dešava da su velike gužve ispred same banke."

Prošetao sam do banke i video dve zanimljivosti. Da u subotu bankomat ne radi. Pretpostavljao sam da će bankomat raditi baš u subotu, jer tad ljudi kupuju na pijaci, pa im je gotovina neophodna. A druga stvar je, što je neko nacrtao kukasti krst ispod natpisa.

U svakom slučaju došlo je vreme da se unapredi poslovanje Komercijalne banke u Aleksincu.

Komentara: 7


# Komercijalna banka banke bankomat redovi
@kombank @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+3) (-0)

  babrinuti gradjanin 28.09.2014.
  A činjenica da neke banke shodno novom zakonu smanjuju kamate na kredite gradjana a Komercijalna ne,govori sama za sebe...a spori su jer najbolje radnice prebacuju u Soko Banju a dovode nove iz Krusevca

 • (+7) (-0)

  tacno je! 28.09.2014.
  NAJBOLJA RADNICA SLADJANA NOVOSEL JE PREMESTENA U SOKO BANJU A NA NJENO MESTO JE DOSLA NEVASPITANA I JAKO DRSKA RADNICA IZ NISA!!!! DOSLI SU JOS NEKI IZ NISA I NEKAD CUVENU BANKU PO LJUBAZNOS.SVELI NA SALTER NEKULTURE!!!!!!!!!!
  NOVI DIREKTOR VEROVATNO TO NE VIDI ALI,NEKA STANE MALO U RED I NEK CUJE SVOJE ''LJUBAZNE''RADNIKE
  MOZEMO LI SE MI OBICNI GRADJANI ZALITI NEKOM NADLEZNIJEM OD OVIH''VREDNICA''???????

 • (+3) (-0)

  Tacno! 29.09.2014.
  Najbolju radnicu ste premestili u Soko Banju a ovde doveli...ajde da se ne lazemo,banka vise nije ono sto je bila dok su te radnice radile,svi je polako napustamo a tog ''novog''direktora oitamo kome da se zalimo i kako da vratimo najbolje i najljubazbije radnice???????AKO NEKO CITA NEKA GA OBAVESTI DA I ON OVO POGLEDA<PA NEK NAM ODGOVORI
  HVALA

 • (+1) (-1)

  IVANA 30.09.2014.
  Manje-vise sve banke su slicne.

 • (+6) (-0)

  aleksinčanka 01.10.2014.
  Tužno je gledati penzionere koji strpljivo, bez obzira na svoje godine, čekaju ispred bilo koje banke da podignu novac - penziju. Srbijo, stidi se što si ove ljude naterala da stoje u red ispred raznih banaka a one se bogate na naš i njihov račun.Pitam se kolika im je plata i zašto bar ne poštuju starije od sebe?

 • (+1) (-7)

  milan k 01.10.2014.
  A ko pa tera penzionere da čekaju mogu uzeti penziju svaki dan kad hoće,a to što hoće da uzmu odmah i odjednom taj dan to je drugo.Sa njima je isto u svakoj banci,prave redove i gužve i tog dana otežavaju normalno funkcionisanje banaka i pošti.Problem su radnici i ostali koji nemaju vremena na pretek kao penzioneri.

 • (+0) (-0)

  Bravo za penzionere 02.10.2014.
  Ti penzioneri koji ti ne valjaju tim svojim penzijama izdrzavaju decu i unuke jer im deca nemaju posla zbog ovih koje si doveo na vlast. Ti isti penzioneri redovno izmiruju obaveze prema drzavi a tebi ako smeta guzva ta dva dana mesecno kada se dele penzije imas sve preostale adne u mesecu za svoje obaveze. Pozdrav za sve nase penzionere koji svojom bedom izdrzavaju decu i unuke.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima