Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Američka baza u Nišu!

rss

03.06.2007. Z. Marinković

Američka baza u Nišu!


Amerikanci su na silu došli u našu zemlju, okupirali deo teritorije, postavili svoju bazu na Kosovu i šire se specijalnim oblikom ratovanja. Tihu okupaciju sprovode na razne načine.



 Otimaju fabrike, zemljište, strateške pozicije, postavljaju svoje ljude na pozicije i nameću svoj jezik. Već su urođenici počeli da se prekrštavaju i pišu svoje ime na THE jeziku. Čak se i aero klub www.albatrosnis.org, predstavlja na okupacionom jeziku. Organizovao je sportsko takmičenje, na koje nisu dobro došli Srbi!?
Sve uslove i propozicije je objavio na stranom, nerazumljivom jeziku. Nije jasno, kako onda pišu, da su nosioci razvoja paraglajdinga?

Komentara: 13


#
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    gaša 04.06.2007.
    Kada srpski bude svetski jezik onda neće biti problema, ja sam se u Pakistanu sa lokalnim taksistom bolje sporezumevao nećete verovati na srpskom zatao što je sličan ruskom, a ne na engleskom jeziku iako ga vrlo dobro znam. A to što tako pričaš o kolegama nije dobro u krajnjem slučaju ako ikada letiš u Sićevu sa takvim stavom šta će biti ako sletiš negde bogu iza nogu, da li će i tada neko doći da te pokupi. Naravno da će doći ali možda i neće. A u sićevu se ipak održava Pred Evropsko prvenstvo, to valjda nešto znači u svetu paraglajdinga, do toga se ne dolazi preko veza i preko noći. Kad ti organizuješ neko takmičenje makar i u okviru Srbije moćićeš da komentarišeš organizaciju takmičenja ovako se tvoji komentari i ne važe jer nemaju nikakvu podlogu. Bez ljutnje molim.

  • (+1) (-0)

    nenad 04.06.2007.
    Au, brate, al je tebi dobro

  • (+1) (-0)

    Zoran 04.06.2007.
    Srpski jezik je zvaničan jezik na ovim prostorima. Prezantacije na stranom jeziku bez srpske opcije nisu razumljive ni razumne.
    Neka naša deca za žvaku i coca-colu prodaju obraz i pljuju na svoje poreklo. Prihvataju nasilno i bahato ponašanje, pa prete uskraćenjem prava prevoza tamičara!? Još me niko nikada nije vozio na start, pa neće biti potrebno, da organizator zloupotrebi položaj. Na fotografijama je ideal te omladine, da učestvuju u terorizmu nad celim svetom.

  • (+1) (-0)

    gaša 04.06.2007.
    Nenade kome je dobro. Slučajno znam da su najmanje dvojica iz tog kluba branili ovu svetu zemlju i na Kosovu i za vreme nato bombardovanja u 63. padobranskoj, a sajt im pravi kolega koji se žešće povredio i hoda na štakama, barem prema njemu treba imati razumevanja. Ja mu nikavu primedbu ne mogu naći, čak iako je ima.

  • (+1) (-0)

    Zoran 07.06.2007.
    Ako je žešće udario glavom, onda je zaboravio koji mu je maternji jezik, pa se krevelji ko THE saksonci. Imaju li u Albatrosu nekog zdravog, da im napravi prezentaciju? Ovako se ponašaju, kao podguzne muve.

  • (+1) (-0)

    Zoran 10.06.2007.
    Naj noviji zvaničan stav Srbije:
    'Ako SAD daju zeleno svetlo albanskim sepratistima da protivno rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti UN proglase jednostranu nezavisnost, to direktno znači da je Amerika 1999. godine bombardovala Srbiju da bi se otelo 15 odsto naše teritorije', rekao je Mladenović za agenciju Beta.
    I neki AK Albatros se još zavlači u dupe the Klipanu??? Prava podguzna muva...

  • (+1) (-0)

    John 13.06.2007.
    Pa sta radis onda jos ovde, sto ne palis za Kosovo

  • (+1) (-0)

    Boban 30god 04.07.2007.
    Cak i da je sve tacno sto si napisao o Kosovu koju alternativu nudis? Probali smo da ratujemo sa Amerikom pa se pokazalo da Amerikanci imaju saveznike u celom svetu i da su mogli da nas bombarduju jos deset godina i da poruse celu Srbiju samo da su hteli. Sta nudis kao opciju da resimo problem Kosova? Ponovo rat sa Amerikom ovog puta do naseg istrebljenja? Da idemo gerilski da ratujemo na Kosovu sa ratnim zlocincima i masovnim ubicama Cekuom i Haradinajem? Samo molim te nemoj da mi pricas o Rusiji kao nasim prijateljima jer mi je muka od te neistine. Kinezi pa bi mogli u tom ratu eventualno da nam uvale sinteticke uniforme i papirnate cizme. Dva miliona Albanaca uz pomoc Amerike drze Kosovo i vojno i politicki potpuno u svojim rukama. Kako mislis da ih ubedis da pristanu da budu Srbija? Rat smo probali i nije islo. Sta je preostalo Zorane?

  • (+1) (-0)

    Zoran 04.07.2007.
    Ne razumem politiku i ne pišem o Kosovu ni o nekoj Srbiji... Zemlja je valjda vlasništvo onoga ko je kupi? A ima valjda razloga zašto niko u svetu neće da sarađuje sa Beogradom? Meni je muka od bahatog ponašanja zapolenih u beogradskim JAVNIM KUĆAMA, na šalterima, ustanovama... Samo prete otimanjem, plenidbom, traže reket i slona Mitu.
    Pišem o modi, da se koristi strani jezik. Pišem o nasilnom ponašanju THE Clintona i Solane, koji su bacali bombe u moje dvorište i plšili mi decu. Pišem o lelemudima, koji su se usrali u gaće i zavlače se u dupe tim THE siledžijama, pa koriste njihov nakaradan jezik umesto svog!? Bar da je pravilan i jasan, pa bi imalo opravdanja. Saksonci moraju da speluju jedan drugom, ako se ne vide, jer ne znaju šta govore i kako se piše... I sada neki aero klub ALBATROS iz Niša, piše, kako je nosioc razvoja!? Sajt je napisao za Clintonovu ćerku, na njenom jeziku, pa kako da ga razumeju naša deca? Organizovao je takmičenje letača gde Srbi nisu dobrodošli, seme im se zatrlo!

  • (+1) (-0)

    Zoran 04.07.2007.
    Da pokušam o Kosovu, mada mislim da nije problem na Kosovu, nego u Beogradu.
    Meni stižu pretnje prinudnom naplatom, bez ikakvog povoda, kao da postojim zbog Dinkića, ili drugog mafioze? U isto vreme puštaju Kineze i Turke, da nas unište nerealnim cenama robe. Dokle god takvi plaćenici vladaju, Srbi beže iz beograda i Srbije. Sprovodi se plan uništenja svega što je srpsko. Još 1945-te je THE banda bombardovala NARODNU BIBLIOTEKU, pa ne ovamo, još nekoliko puta padaju THE bombe. Ruske nisu nikada! Sem bombama, Srbi se uništavaju na perfidne načine, specijalnim oblikom ratovanja. I žariše na Kosovu je jedan način. Inicira ga Beograd, po planu THE VIŠE SILE i trajaće, dok ima Srba. Kada se ovde bude pekla ćurka umesto praseta, pisalo THE, pljuvalo na Vuka i svoje poreklo, onda neće biti Kosovskih problema. To je neko u AK Albatrosu već shvatio i na vreme zauzeo mesto pod repom Clintona i širi osvajačku propagandu. Treba da se deklariše, kao učesnik u okupacionom programu, a ne kao aero klub!?

  • (+1) (-0)

    Zoran 01.08.2007.
    Još jedna podguzna muva u Nišu?! Još jedno takmičenje THE letača organizuje AK Grunf, propozicije na THE jeziku: http://www.aleksinac.net/paraglajding/372.html

  • (+1) (-0)

    Zoran 29.08.2007.
    Našao sam THE podguznu muvu! Nisam imao foto aparat da je snimim, ali se lako prepoznaje: Pozadi vezana duga seda kosa, a napred na kanapče okačen prazan novčanik. Mislio sam, da je to neki penzionisani hipik, koji žicka za fiks. Reče, da je On organizovao THE propagandu, štampanje plakata i reklamnih listića na stranom jeziku! Još se hvali time!?
    Sabotirao je time i DRŽAVNO PRVENSTVO u Vlasotincu, pa je posetioce bilo manje od letača. Cilj je bio u sportskom centru pored kupališta, a posetioci su u glavnom bili okolni seljaci, zabrinuti za svoje bašte i vinograde. Ako je manje publike od takmičara, kome je onda namenjeno takmičenje? Ko ima i kakav interes od organizovanja takmičenja? Činjenica je da se omladinci-letači mogu izbrojati na prste, a THE podguzna muva sprovodi sabotažu nerazumljivim pisanjem. Do kada će to tolerisati VAZDUHOPLOVNI SAVEZ SRBIJE?

  • (+1) (-0)

    Zoran Marinkovic 07.12.2007.
    BEOGRAD, 6. decembra (Tanjug) - Premijer Srbije Vojislav Koštunica izjavio je danas da ukoliko SAD odluče da albanski separatisti proglase jednostranu nezavisnost, onda će postati potpuno jasno zašto je NATO bombardovao Srbiju i zašto su potom NATO trupe došle na Kosovo. "Osnovni cilj je stvaranje marionetske NATO države u kojoj bi kako je određeno u Aneksu 11 Ahtisarijevog plana konačan i vrhovni organ vlasti bio NATO pakt", ocenio je Koštunica u izjavi Tanjugu. (Kraj)


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima