Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Шта људи најчешће сањају

rss

12.10.2016. Наташа

Сви знамо да су наши снови често одраз онога што нам се дешава у будном животу.
Такође, снови могу да нам пренесу веома важне животне поруке и зато их не треба игнорисати.
У наставку ћете видети које то снове људи најчешће сањају и како се ти снови тумаче.

Шта људи најчешће сањају

Сањати снове у којима се решавају проблеми. Доказано је да људи веома често имају снове у којима решавају неки конфликт или проблем из реалног живота. Наиме, ако смо на јави у свађи са неким, ми често сањамо да разговарамо са том особом и покушавамо да изгладимо ситуацију. Ови снови углавном симболишу нашу подсвесну жељу да се са том особом помиримо и да она опет буде део нашег живота. 

Такође, људи често сањају како поправљају ауто или нешто друго што им не функционише у стварном животу, као и то да завршавају неке обавезе које их заиста очекују на јави. 

Сањати бежање. Снови у којима бежимо од некога су јако чести и указују на то да ми нисмо спремни са нечим да се суочимо у реалном животу. Наиме, ми упорно бежимо од проблема и управо зато нас наша подсвест кроз снове опомиње да је време да се суочимо са њима и да их решимо. 

Сањати кашњење. Кашњење је веома чест мотив у сновима који указује на то да ви никада не стижете на време да урадите праву ствар. Овај сан се тумачи као ваш страх од неуспеха у реалном животу. 

Сањати летење. Сви смо ми некада сањали да летимо. Ови снови су одраз наших амбиција у реалном животу и нашег труда да остваримо своје циљеве. 

Сањати бебу. Снови о бебама су доста чести, а њихова симболика је углавном позитивна. Они указују на период топлине и нежности који је пред вама.

Сањати познанике. Врло је уобичајено да сањамо људе које свакодневно виђамо, пре свега наше пријатеље али и оне са којима имамо врло мало контакта. Могуће је да се чак и особа коју знамо из виђења, а са којом немамо никакав контакт, појави у нашим сновима. 

Да ли сте се икада запитали какву симболику имају ови снови? Заправо, свака особа коју сањамо има специфично значење у нашем сну, било да ту особу волимо или мрзимо.

Могуће је да та особа поседује неку особину коју бисмо ми волели да поседујемо или неку особину које желимо да се ослободимо. Веома често човек сања особу која га у стварном животу јако нервира, али разлог томе је управо тај што човек подсвесно препознаје неку своју особину код те особе. Тумачења ових снова су различита, у зависности од осталих детаља у сну.

Сањати смрт. Смрт је један од најчешћих мотива у сновима и углавном има позитивну симболику. Сањарица кроз ове снове најављује неке велике позитивне промене које ћете доживети у наредном периоду. 

Имати ноћне море. Сваки човек је бар некада имао ноћне море и будио се у страху. Могуће је да сањамо неке велике катастрофе, звери које нас нападају или смрт неког од наших вољених особа. Такође, могуће је сањати како бежимо од прогонитеља, од мистериозних бића или како неко покушава да нас убије. Сви ови снови су застрашујући на свој начин и представљају праве ноћне море.


# сањати снови
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима