Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kupovina preko interneta

rss

27.01.2020. WebBox

Potencijal internet trgovine odavno je potvrđen s obzirom da udeo internet kupovine u svetu raste svake godine. Godine 2017. čak 10 % ukupne globalne trgovine obavljeno je na internetu, a do 2021. taj procenat će dostići oko 17%.

Kupovina preko interneta

Kada to prebacimo u novac to bi onda ovako izgledalo: prethodne tri godine prodaja putem internet prodavnica na globalnom nivou je skoro duplirana. Zvanične projekcije predviđaju da će internet prodaja dostići cifru od čak 4.878 milijardi dolara 2021. godine, što bi predstavljao rast od preko 300% za manje od jedne decenije.

Kupovina preko interneta korisnicima pruža mnoge pogodnosti, što dovodi do neprestanog rasta internet trgovanja u svetu. Kupci danas koriste internet u svim fazama kupovine, od istraživanja o proizvodima, preko traženja alternativa, pa do konkretne kupovine. Izrada internet prodavnice sasvim će sigurno popraviti korisničko iskustvo vaših kupaca, ali i pružiti vam mogućnost da privučete nove.

Internet prodavnica omogućava vašim kupcima da bilo gde i bilo kada kupe vašu robu. Izrada sajta ovog tipa, ukinućete granice koje su vas do sada sputavale da proširite svoju prodaju. Ukoliko želite da vaše poslovanje proširite van granica Srbije, neophodno je da sadržaj na vašem sajtu bude dostupan i na jezicima ciljanog tržišta. Ukoliko imate i fizičku i internet prodavnicu, vaš sajt možete iskoristiti za obaveštavanje korisnika o promocijama.

Možemo da uporedimo ponudu na internetu sa zagušenjem u saobraćaju u velikim gradovima kao što je Beograd. Kako bi Gugl (Google) rešio taj nama nevidiljivi problem, ali u svetu internet marketinga sve zastupljeniji osmisli su SEO (SEO). SEO optimizacija predstavlja primenu različitih strategija za poboljšanje rangiranja Vašeg sajta tokom pretrage. Ove strategije su različite i kreću se od optimizacije sadržaja na stranici do izgradnje kvalitetnih linkova. Struktura svake internet stranice i njen sadržaj samo je deo SEO slagalice. Usluge vrhunske optimizacije sa našim proverenim tehnikama dovode do toga da su, rezultati optimizacije pretraživača merljivi, a samim tim tvoj biznis može imati samo koristi od korišćenja ove usluge.

A sad njegovo veličanstvo kupac, šta je to što njemu donosi interent prodavnica omiljenog brenda. Ono na šta svi prvo pomislimo jeste jednostavnost, bez čekanja u redovima i razmišljanja o radom vremenu radnji iz udobnosti doma samo na jedan klik vi ste obavili kupovinu. Nešto sa čime se još susrećemo na ovakvim sajtovima jesu znatno niže cene, mnogo veći popusti i sve češći kuponi koji su dostupni samo na internet prodavnicama. Ono što je možda najprimamljivije, jeste da nema geografske ograničenosti, a time vam postaju dostupni brednovi koji nemaju predstavništva u vašoj zemlji.

Sada kada znate koje su prednosti internet prodavnica, ostaje vam samo da se posvetite njihovoj izradi i održavanju, a kao kupcu da bacite pogled na internet prodavnicu vašeg omiljenog brenda.

Komentara: 0


# saobraćaj sajt internet prodaja
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima