Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Vučić na predstavljanju projekta "Norveška za vas"

rss

06.02.2019.

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovaće u četvrtak u Aleksincu predstavljanju projekta podrške Kraljevine Norveške Republici Srbiji.

Vučić na predstavljanju projekta "Norveška za vas"

U okviru projekta „Podrška Kraljevine Norveške razvoju Zapadnog Balkana – Norveška za vas“, u četvrtak 07. februara, u Velikoj sali Centra za kulturu i umetnost, održaće se promotivni skup i predstavljanje najboljih praksi u dosadašnjoj podršci Kraljevine Norveške Republici Srbiji.

Projekat „Norveška za vas“ finansira Kraljevina Norveška, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) na teritoriji 91 lokalne samouprave u Republici Srbiji.

Događaju će prisustvovati predsednik Republike Srbije, gospodin Aleksandar Vučić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, gospodin Zoran Đorđević, ministar državne uprave i lokalne samouprave, gospodin Branko Ružić i Nj.E. ambasador Kraljevine Norveške, Arne Sans Bjornstad, kao i regionalni direktor programa za Evropu i Centralnu Aziju UNOPS-a, gospodin Armen Čobanian.

Početak skupa je zakazan za 12.00 časova

PRIVREMENA ZABRANA SAOBRAĆAJA

Povodom posete predsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, Aleksincu, u cilju sprovođenja mera obezbeđenja, danas od 16.00 časova do četvrtka u 15.00 časova biće zabranjen saobraćaj u sledećim ulicama:

 1.  Ulica Knjaza Miloša od raskrsnice sa ulicom Tihomira Đorđevića do raskrsnice sa ulicom Momčila Popovića
 2.  Ulica Dušana Trivunca od raskrsnice sa ulicom Tihomira Đorđevića do raskrsnice sa ulicom Momčila Popovića
 3.  Ulica Momčila Popovića od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Dušana Trivunca

Komentara: 2


# Aleksandar Vučić saobraćaj Zoran Đorđević Dušana Trivunca Aleksandra Vučić Branko Ružić Norveška
@avucic @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+10) (-1)

  I. I. 06.02.2019.
  SNS je na vlasti u celoj Južnoj Srbiji: u Nišu, Leskovcu, Vranju, Pirotu, Prokuplju, Vlasostincu, Aleksincu. Šta razlikuje Aleksinac od ostalih navedenih gradova? To što u njemu nije bilo protesta "1 od 5 miliona". Vučić svakako dolazi da to predupredi (iz istog razloga će, uostalom, obići i druge palanke u kojima nije bilo protesta - Grdelicu, Vladičin Han...). Malo da Aleksinčanima pokaže kako, eto, on vazda brižno misli na našu kasabu, malo da nas, a više naše gradske oce i odbornike malko podseti da se pažljivo prati i zapisuje gde se narod buni i galami...

 • (+16) (-1)

  Anasq 07.02.2019.
  Neka neko odvede predsednika samo 300m od mesta gde će držati govor da vidi ruglo od Aleksinačkog podruma , tzv Pivare, neka mu neko realno predoči stanje u aleksinačkoj privredi koja gotovo i da ne postoji , neka mu neko objasni da je hiljade mladih za poslednjih par godina otišlo na zapad, neka mu neko kaže da nemamo privredu, da cveta samo kriminal i sportske kladionice, da je sve uništeno i da grad zamire , da to traje punih 20 godina a intenziviralo se poslednjih 5 godina, kada nastavi ka vranju proći će pored kasarne koja je takođe ruglo u centru grada , pokazite mu i industrijsku zonu da vidi sta je ostalo od privrede , kazite mu da nista ne postojj sem Gramera uz pomoć kojeg pojedini srećnici preživljavaju, neka vidi put ka Sokobanji , neka bude neka korist od ove posete a ne samo.populizam


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima