Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Društvo

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1133  Displaying: 1 - 10

Uspešno završen prvi Cambridge FCE u Aleksincu

Anđela Simić 19.07.2021.

Ispitni centar Context organizovao je u ponedeljak, 19. jula, polaganje Cambridge FCE ispita u prostorijama Aleksinačke gimnazije.

Opširnije

Komentara: 0

Nekoliko putnika “Niš-ekspresa” ostalo bez prtljaga

T. Radovanović / Južne vesti 15.07.2021.

Neki od građana koji su juče putovali autobusom “Niš-ekspresa” iz Novog Sada u Aleksinac kažu da je ukradeno nekoliko torbi i kofera. Iz “Niš-ekspresa” ističu da je trenutno dvoje putnika prijavilo nestanak prtljaga i poručuju svima koji imaju taj problem da podnesu zahtev, uz putnu i prtljažnu kartu.

Opširnije

Komentara: 0

Da li su deca bila zaražena još pre ekskurzije?

Predrag Vujanac / Blic 14.07.2021.

Niko od osnovaca iz Trnjana kod Aleksinca, kod kojih je potvrđen korona virus, nema teže simptome infekcije, ali zdravstveni radnici na ovom području očekuju da se narednih dana, s obzirom na period inkubacije, javi još obolelih i zato apeluju na meštane, pogotovo roditelje zaražene dece, da maksimalno poštuju epidemiološke mere.

Opširnije

Komentara: 0

Na 100 hektara gradiće se industrijsko-proizvodni kompleksi, trgovački centri

Ekapija 13.07.2021.

Opština Aleksinac raspisala je tender za izradu novog plana detaljne regulacije radne zone Žitkovac koja će se prostirati na oko 100 heketara.

Opširnije

Komentara: 0

Opština Aleksinac se priključila kampanji “Detinjstvo, ne brak”

Opština Aleksinac 13.07.2021.

Opština Aleksinac se priključila kampanji “Detinjstvo, ne brak”, koja ima za cilj da skrene pažnju javnosti i profesionalaca na problem dečjih brakova.

Opširnije

Komentara: 1

U Trnjanu raste broj dece koja su zaražena koronavirusom

N1 12.07.2021.

Broj zaraženih učenika osnovne škole u aleksinačkom selu Trnjanu porastao je sa jučerašnjih dvoje, na osmoro, rekao je danas za agenciju Beta epidemilog i direktor Doma zdravlja u Aleksincu Rodoljub Živadinović.

Opširnije

Komentara: 0

Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu ceocke kuće

Opština Aleksinac 12.07.2021.

Ministarstvo za brigu o selu je raspisalo Javni konkurs za realizaciju Ppograma dodele bespovratnih sredstava za kupovinu ceocke kuće sa okućnicom na Teritoriji Republike Spbije za 2021. godinu.

Opširnije

Komentara: 0

Za prestonicom najviše novozaraženih u Smederevu i Aleksincu

Blic / RTS 12.07.2021.

Najviše novozaraženih osoba je i dalje u Beogradu - 20, a slede Smederevo i Aleksinac sa po pet novozaraženih. Novi Sad, Niš i Paraćin imaju po četiri nova slučaja COVID-19. Ostala naseljena mesta imaju manje od četiri novozaražene osobe.

Opširnije

Komentara: 0

Četvoro nastavnika i dvoje učenika zaraženo posle ekskurzije

Večernje novosti 11.07.2021.

Epidemiolog i direktor Doma zdravlja u Aleksincu Rodoljub Živadinović upozorio je da korona virus preti selu Trnjanu i samom gradu, nakon što je infekcija potvrđena kod četvoro nastavnika i dvoje učenika 8. razreda škole u Trnjanu.

Opširnije

Komentara: 0

Milioni iz opštinskog budžeta za medije i udruženja

N1 / Birn 09.07.2021.

Balkanska istraživačka mreža Srbije (BIRN), u partnerstvu sa Građanskim inicijativama i timom istraživača iz 15 lokalnih organizacija civilnog društva, objavila je do sada najobimniju bazu javnih konkursa u sektorima medija, kulture i umetnosti, organizacija civilnog društva i omladine.

Opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1133  Displaying: 1 - 10

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima