Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ostalo
<<<910111213>>>Ukupno: 219  Displaying: 101 - 110

Mi smo mali narod koji ima velike ljude

Svetlana Maksović, SRBski FBReporter 27.10.2015.

Slaviša Pavlović, srpski pisac, pjesnik i novinar, čiji je roman „Zavet heroja“ došao i do Putina i postigao veliki uspjeh u Rusiji, odgovorio je na nekoliko pitanja.

Opširnije

Komentara: 4

Najbolje srpsko pokoljenje

Milan Milenković 31.08.2015.

Današnje pokoljenje Srba je najhrabrije pokoljenje od kad postojimo. Mi možemo da podnesemo sve: i ropstvo, i bedu, i da nam ćerke budu starlete, i da nas vode klovnovi, i da nam otimaju decu iz porodilišta, i svakojake globe… Naši stari nisu mogli da izdrže ono što mi možemo, mrzak im je bio ropski lebac, ćerke nisu mogle, ni kod ovaca, da se osamljuju sa momcima; od svoje sirotinje su odvajali za oružje, a ne za luksuz, jer su znali, iako neke škole imali nisu, da si slobodan samo dok držiš…

Opširnije

Komentara: 3

Najsnažnije i najhrabrije Srpsko pokoljenje

Snaga naroda 21.08.2015.

Gost Milana Milenkovića u „Gnevu Srbije" je prof. dr Milan Brdar, redovni profesor Univerziteta, naučni savetnik Instituta društvenih nauka i bivši predsednik Srpskog filozofskog društva (1997-2000).   Crtice iz emisije: - glupaci zaštićeni doktorskim titulama - Ruženje naroda na filmu počinje sa filmom "Skupljači perja". - Srpsko pozorište ne postoji, postoji smo Jugoslovensko pozorište koje pljuje po    Srbima i pere krvave ruke o Srpsku zastavu. -…

Opširnije

Komentara: 0

Završni udarac NBS – ili kako opljačkati 80 hiljada korisnika stambenih kredita

Dragan Radović, Ronin 20.08.2015.

Jorgovanka Tabaković – Lepo sam rekla da ne treba da se uzimaju krediti, da ne treba da se jede, pije voda, diše… (Foto: fb) Piše: Dragan Radović „NBS RAZOČARALA BANKARE: Referentna kamatna stopa pala na 5,5 odsto“ objavio je Kurir na naslovnoj strani 14.08.2015.g. Bravo za guvernera NBS Jorgovanku Tabaković! Smanjenjem referentne kamatne stope, po zakonima tržišta, banke bi trebalo da smanje kamatne stope na svoje proizvode, kredite koje plasiraju privrednicima i…

Opširnije

Komentara: 2

Vi ste robovi, koji misle da je dobrota slabost

Igor Prosvirnin www.sputnikipogrom.com 19.08.2015.

JEDNA RUSKA PORUKA NEMAČKOJ: Vi ste robovi, koji misle da je dobrota slabost

Opširnije

Komentara: 2

Reforma poreske uprave Srbije

Piše: Dragan Radović 13.08.2015.

Dovoljno sam se nakrao i upropastio Srbiju, sad ću da se zezam po kafanama – Mlađan Dinkić, neostvareni i muzičar i ekonomista (Foto: fb)

Opširnije

Komentara: 1

Srbija prvak sveta u pranju novca

Snaga naroda 13.08.2015.

Da li ste znali da Srbija zauzima neverovatno, ali istinito: PRVO MESTO U SVETU po osnovu NELEGALNOG IZNOŠENjA NOVCA iz zemlje?

Opširnije

Komentara: 2

Inicijativa da knjiga, Arčibalada Rajsa, "Čujte Srbi" postane obavezna školska lektira

www.juznasrbija.info 03.06.2015.

Pokrenuta je inicijativa davanja potpisa za peticiju putem društvenih mreža, kojom želimo da lik i delo velikog prijatelja našeg naroda, doktora Rudolfa Arčibalda Rajsa, ostane upamćeno, kaže za Južnu Srbiju Info nastavnik istorije u OŠ "Ratko Vukićević" u Nišu, profesor Mladen Stanković.

Opširnije

Komentara: 0

Prilepski kontrasti

Prometej 05.03.2015.

"Prilepski kontrasti su to da je u Prilepu spomenik srpskim vojnicima upropašćen, a nemačkim vojnicima uređen, što ipak govori samo o nama."

Opširnije

Komentara: 0

A šta da je Srpski snajper?

Dragoslav Bokan 20.02.2015.

Bilo kako bilo, ne može se ni zamisliti igrani dugometražni film najozbiljnije moguće produkcije, sa legalnom mogućnošću prikazivanja i festivalskim ambicijama - u kome se sa divljenjem i razumevanjem prikazuje neki srpski snajperista, uvek na tankoj i lelujavoj ivici između života i smrti (kako njegovog, tako i njegovih protivnika i žrtava).

Opširnije

Komentara: 0

<<<910111213>>>Ukupno: 219  Displaying: 101 - 110

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima