Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Друштво

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 787  Приказано: 61 - 70

Ископана рупа у главној улици поред Дома културе

08.12.2018.

У главној улици тик поред Дома културе налази се мали травњак. Иако на том травњаку има два дрвета, дрвећа никад доста, као и у овом случају. Да би се посадило дрво мора се ископати рупа. Надлежни су се вероватно сетили да посаде дрво и ископали рупу, али су заборавили да посаде дрво.

опширније

Коментара: 5

Ових дана врши се подела пакета хране, хигијене и брашна на терену за 500 социјално угрожених породица

05.12.2018.

Влада Србије на иницијативу Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања обезбедила је финансијска средства за хуманитарну помоћ општинама II, III и IV групе развијености међу којима спада и Општина Алексинац.

опширније

Коментара: 0

Округли сто на тему "Стоп насиљу над женама"

Божа Марковић 02.12.2018.

Од 2012. покренут је једним блогом из Хрватске, установљен је дан којим се изражава солидарност са женама над којима се врши насиље. За тај дан узет је 25. новембар и прихваћен је у више стотину градова Европе.

опширније

Коментара: 0

Влајковићи су више гладни него сити, за дете једва да има млека

01.12.2018.

Почиње зима. Породица Влајковић, нема огрев, нема гардеробу-нема основне услове за живот!

опширније

Коментара: 0

Како данас изгледа пивара?

01.12.2018.

Некадашња велика фабрика пива у Алексинцу, сада изгледа катастрофално.

опширније

Коментара: 1

Ускоро скидање радиоактивних громобрана, позив управницима зграда да их пријаве

30.11.2018.

У Алексинцу и Нишу би у наредном периоду требало да се коначно уклоне радиоактивни громобрани, а како кажу у Нишавском управном округу до сада их је евидентирано укупно 26. Међутим, верују да је њихов број већи, па зато из Округа позивају управнике страмбених зграда да провере да ли на њиховим објектима има тих громобрана.

опширније

Коментара: 0

Попуцао бетон на алексиначким улицама

28.11.2018.

Рупе, таласи по путу, су све чешћа појава на алексиначким улицама. Људи који не иду нигде ван центра града рећи ће да ово није проблем, што су и у праву, јер у главној улици у Алексинцу је све асфалтирано и глатко. Али, уколико одете пар стотина метара ван центра града видећете попуцао бетон и рупе на путу.

опширније

Коментара: 0

Искривљени стубови у Алексинцу

27.11.2018.

У Алексинцу код школа, хала и осталих таквих установа стоје сигурносни стубови, који при, не дај боже, ударом кола, камиона, аутобуса... ублажује силину ударца и самим тим заштити колико, толико пешака. Ово је све добро, али ако се већ деси да ударе кола и искриве стуб, надлежни су у обавези да заједно са возачем који је то починио промене и ставе нов стуб. Када су стубови, као на слици, немају никакву функцију, те су бескорисни.

опширније

Коментара: 5

Проблем са кантама у Алексинцу

26.11.2018.

У последње време на порталу су излазили текстови са темом загађења природе, бацању ђубрета ван контејнера... Од наших читалаца смо добијали похвале, али и примедбе, у виду канта у центру града.

опширније

Коментара: 2

Поправите док негог не УБИЈЕ струја!

25.11.2018.

У парку Брђанка поред поломљених клупа и клацкалица има и ствари опасне по ЖИВОТ. Дакле, налазе се отворене бандере,трансформатори и све остало.

опширније

Коментара: 5

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 787  Приказано: 61 - 70