Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Друштво

<< < 6  7  8  9  10  11  12  13 > >>Total: 911  Displaying: 81 - 90

Где су завршила посечена стабла из главне улице?

11.07.2019.

Након што су алексиначко шеталиште остало без десетина стабала која су недавно посечена, поставља се питање шта ће бити са тим дрвећем. Одговор је да ће се стаблима из Алексинца грејати предузеће ЈКП Комуналне услуге које га је и посекло.

Опширније

Коментара: 5

Радмила из Тешице каже да је продала две ћерке, новцем зидала кућу

Прва, Блиц 11.07.2019.

Иако је 21. век, а ово законски кажњива пракса, уговорени бракови у Србији и даље постоје. Радмила је тако практично продала две ћерке и унуку и од тога, како каже, зарадила стотине хиљада евра.

Опширније

Коментара: 0

РТС: Зашто су села остала без аутобуског превоза? (Видео)

06.07.2019.

Радио телевизија Србије је направила прилог о проблему са којим се суочавају мештани села Бели Брег, Доњи и Горњи Крупац, Рсовац, Врело и Преконози.

Опширније

Коментара: 2

Пријатељство настављено још јаче после НАТО агресије

Божа Марковић 02.07.2019.

Пре двадесет година након што су сазнали посредством грчких медија и телевизије о бомбардовању Алексинца и страдању 25 цивила у НАТО агресији, миротвоци и хуманисти из грчког града Лавриа дошли су први пут у Алексинац да помогну братском српском народу. Поводом тога, град Лаврио и Алексинац су се повељом о побратимљењу побратимили, како би наставили културну и спртску сарадњу. Од тада до данас у разним значајним приликама размењују се посете званичника оба града и посленика у области…

Опширније

Коментара: 0

Алексинчанка наставља живот после трансплантације

РТС 01.07.2019.

Снежана Стојановић из Алексинца каже да је 25. јуна напунила 37 година. Баш тог дана је била трансплантација и то јој је, каже, најлепши поклон за рођендан.

Опширније

Коментара: 0

Видовдански вашар и пијаца ове године у Тешици одржани у истом дану

Томислав Брзаковић 29.06.2019.

Накупци остали кратких рукава. Очекивало се да на вашару буде, поред ситне, и крупна стока. А није било ни рингишпила, ни занимације за младе, зида смрти, Зоо вртова, смешних огледала, а ни сладоледа.

Опширније

Коментара: 0

Жртва афере "Украдене бебе": Измислили су ми и оца и мајку

Вечерње новости 25.06.2019.

За "Новости" први пут говори Млађан Радивојевић из Доњег Адровца, који има доказе да је украдена беба. ДНК анализа ће ускоро показати да ли је пронашао своје биолошке родитеље

Опширније

Коментара: 1

Грађани села Бели Брег, Доњи и Горњи Крупац, Рсовац, Врело и Преконози одсечени од остатка општине

24.06.2019.

Грађани села Бели Брег, Доњи Крупац, Горњи Крупац, Рсовац, Врело и Преконози су одсечени од остатка општине јер већ данима аутобуси не саобраћају на том подручју.

Опширније

Коментара: 1

Због чега се руши аутобуско стајалиште у Вукашиновцу

24.06.2019.

Општинска управа, одељење за инспекцијске послове Општине Алексинац, донела је решење о рушењу аутобуског стајалишта у селу Вукашиновац, које се налази на кп.бр. 511 КО Вукашиновац. Наведена парцела је власништво Републике Србије, а корисник је јавно предузеће "Путеви Србије".

Опширније

Коментара: 7

Замерке на асфалтирање Солунске улице

23.06.2019.

Грађани су нам се јавили са замеркама на асфалтирање Солунске улице у Прћиловици. На самој раскрсници извођачи радова су заобишли камион и оставили део улице неасфлатиран. Такође, како примећују грађани нису направљене ни стазе за пешаке.

Опширније

Коментара: 10

<< < 6  7  8  9  10  11  12  13 > >>Total: 911  Displaying: 81 - 90