Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Напредњаци изгубили још једну школу

rss

17.06.2014. Д. Остојић

Напредњачки кадрови у избору за директоре основних школа доживели су потпуни дебакл.

Напредњаци изгубили још једну школу

Иако су за 2 места директора имали чак 3 кандидата, сва три су поражена.

Први је пораз доживео члан СНС проф. Небојша Ћирић, који је изгубио на школском одбору 7:2. Тада је изабран Милан Вељковић, дотадашњи директор.

На другом конкурсу напредњаци су имали два кандидата, професора информатике Милана Динића, и професора српског Драгишу Марковића. Резултатом 6:3, њих је победио досадашњи директор Зоран Ивановић.

У току је избор директора школе у Катуну, где ће напредњаци имати свог кандидата. Алексинац.Нет ће пратити и овај избор директора.

 

Коментара: 4


# СНС Драгиша Марковић Вожд Карађорђе ОШ Милан Вељковић Небојша Ћирић Вук Караџић ОШ Милан Динић Зоран Ивановић школе Алексинац.Нет избор директора
@sns_aleksinac @aleksinacnet @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-1)

    Doca 18.06.2014.
    SNS nema kandidate ni za cistacice a kamoli za direktore.Nigde nece pobediti,to se zna.Njihovi direktori imaju srednje skole a takvi u prosveti ne trebaju.Oni nemaju kadar za direktora preduzeca koje se jos malo gasi a kamoli za skolu.To je za njih visoka matematika.Bolje da se vise i ne brukaju.

  • (+1) (-1)

    Coce 18.06.2014.
    Pa u Aleksincu ima vise direktora iz SPSa od Naprednjaka. Sta li radi onaj Nesa, jel on zna da su na izbori dobili 5 puta vise glasova, koj zna, znaci SNS treba da ima 5 puta vise direktora. Neso, pa da li si ti sposoban da budes glavni, ne znam, prepustas drugima Internat, te ovu skolu , te onu skolu, ti izgleda nemas sposobne ljude da vode preduzeca. Ako niste sposobni pomerite se u stranu

  • (+1) (-1)

    Nenadovic 23.06.2014.
    Ma imaju naprednjaci kadar za direktorska mesta, Sasko Buzdovan u preduzece za putevi, sin od Slobodana Crnog koji je svojevremeno isto to preduzece unistio dok je bio direktor

  • (+1) (-1)

    Otporas 22.08.2014.
    Trazili ste Sns i dobili ste,sad cutite i trpite pa budite opet glupi kada glasate,ali priznajte posteno da ste pogresili.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима