Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dačić u poseti Aleksincu

rss

29.03.2016. Informativna služba OO SPS-a Aleksinac

Ivica Dačić, predsednik SPS je, sa istaknutim funkcionerima koalicije oko SPS-a, posetio danas Aleksinac.

Dačić u poseti Aleksincu

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, u okviru izborne kampanje, sa delegacijom u kojoj su bili Dragan Marković Palma, ministar Aleksandar Antić, predsednica Izvršnog odbora GO SPS-a Diana Vukomanović i ostali visoki funkcioneri Socijalističke partije, kao i predstavnici Nišavskog okruga, posetio je danas naš grad.

U prostorijama Turističke organizacije Aleksinac, u izuzetno prijatnoj atmosferi, imao je susret sa predstavnicama lepšeg pola, koje bliže upoznao sa zalaganjima socijalista za što bolje i ravnopravno učešće žena u svim oblastima života i rada.

Predsednik Ivica Dačić je u gradu imao susrete sa oduševljenim građanima Aleksinca.

Poseta je završena posetom fabrici Gramer, gde je posle obilaska radnika u pogonima. Usledio i poseban susret sa direktorom fabrike G-dinom Gioneom.

Sam tok posete pobudio je veliko interesovanja građana Aleksinca koji su se okupili u velikom broju, i sa puno interesovanja propratili posetu predsednika Socijalističke partije, a sve to samo potvrđuje da socijalisti u Aleksincu uživaju veliko poverenje i da će na narednim izborima imatu punu podršku.


# SPS Ivica Dačić izbori Gramer Pjerluiđi Gione Jedinstvena Srbija Dijana Vukomanović Aleksandar Antić Dragan Marković Palma
@socijalisti @Pier_Ghione @JS_domacinski @vukomand @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima