Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Peti dan PIP-a: "Ako se probudiš ili kao da je važno"

rss

27.11.2021.

Za poslednji dan takmičarskog programa na sceni doma kulture, u izvođenju Narodnog pozorišta Leskovac i Narodnog pozorišta u Prištini, odigrana je predstava "Ako se probudiš ili kao da je važno".

Peti dan PIP-a: "Ako se probudiš ili kao da je važno"

Možda i najbolja predstava na ovogodišnjem programu Festivala prvoizvedenih predstava našla se na sam kraj programa i nije izazvala dovoljno interesovanje publike. "Ako se probudiš ili kao da je važno" je jedno kompletno izdanje koje vas pre svega osvoji svojim scenskim izvođenjem. Savršeno vizuelno postavljena predstava koja se ne libi da koristi svetlo za dodatno pojačanje emocija koje dopiru sa scene, takođe i muzika koja prati dešavanja odlično doprinosi atmosferi. Ali, pre svega ova priča zaslužuje više pažnje.

"Ako se probudiš ili kao da je važno" prikazuje uticaj porodice na razvoj dece. Nedostatak ljubavi između roditelja, kao i ljubavi kojoj pružaju deci dovode do destruktivnih ponašanja koje ponekad imaju nesagledive posledice na njihovo odrastanje.

Petra Dimitrijević je od strane polaznika Studija glume centra za kulturu i umetnost odabrana za glumicu večeri.

Večeras je na programu dodela i proglašenje nagrada ovogodišnjeg Festivala prvoizvedenih predstava kao i predstava u čast nagrađenih "Gde smo ono stali, Narodnog pozorišta Niš.

Mikica Stanković


# Centar za kulturu i umetnost festival Festival prvoizvedenih predstava
@cekulaleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima