Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Societe generale банка и Ферос донирали Алексиначку гимназију

rss

19.02.2015. Д. Остојић

Societe generale банка и Ферос, једна од најуспешнијих приватних фирми у Алексинцу, обезбедили су најсавременију дигиталну интерактивну таблу за Алексиначку гимназију.

Societe generale банка и Ферос донирали Алексиначку гимназију

У оквиру скупа физичара, чији је домаћин Алексиначка гимназија, донација интерактивне табле представља једну врсту подршке којом Societe generale банка и Ферос желе да афирмишу учење и научни развој као успешан модел понашања и одрастања садашњих али и будућих алексиначких гимназијалаца.

Био је то повод да за коментар позовемо Милана Радовановића, директора Societe generale банке у Алексинцу:

"Један од стратешких приоритета Societe generale банке у политици према друштвеној заједници је професионална интеграција кроз едукацију, а у том смислу бих свакако поменуо сарадњу са организацијом Достигнућа Младих на имплемантацији програма „Ученичке компаније“, усмереног на развој омладинског предузетништва.

Таква орјентација је основни разлог што смо одлучили да подржимо општину Алексинац и Алексиначку гимназију донацијом за набавку интерактивне табле. Биће нам велико задовољство ако ово модерно учило последње генерације допринесе вишем квалитету рада током семинара, али и наставног процеса у гимназији у периоду пред нама. "

Алексинац.Нет похваљује представнике Societe generale банке и власнике фирме Ферос на донацији коју су обезбедили Алексиначкој гимназији.


# донација Алексинац.Нет Алексиначка гимназија Societe Generale Ферос Милан Радовановић
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима