Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Сосијете женерал банка подршка алексиначким предузетницима

rss

21.10.2016.

Сосијете женерал, једна од највећих страних банака које послују у нашој земљи, приредила је пријем у алексиначкој експозитури, у оквиру подршке локалним предузетницима и јачања партнерства са својим клијентима.

Сосијете женерал банка подршка алексиначким предузетницима

Као прва страна банка на домаћем тржишту, Сосијете женерал је присутна у Србији већ 40 година а у сусрет овом јубилеју, а алексиначка експозитура ускоро обележава петогодишњицу пословања.

Око 30 привредника из малих и средњих предузећа, клијената и представника локалне самоуправе, поздравио је менаџер експозитуре Милан Радовановић.

Према његовим речима, обавеза Сосијете женерал банке је да својим клијентима, али и другим предузетницима, понуди не само врхунску услугу, већ и да изађе у сусрет њиховим потребама, и да говори о темама које су важне за пословање.

“Трудимо се да клијентима понудимо производе и услуге који ће заиста бити од користи у свакодневном животу, послу, вођењу финансија. У жељи да олакшамо свакодневно пословање и банкарске активности учинимо што приступачнијим, покренули смо онлајн експозитуру за коју су вам потребни само рачунар и интернет“, рекао је Радовановић.

Сосијете женерал је препозната као банка која, захваљујући индивидуалном приступу клијентима, подржава специфичне групе предузетника за које, уз одговарајућу експертизу, припрема посебне погодности.

Она је намењена предузетницима који се баве пружањем професионалних услуга и односи се на повољне услове финансирања и пакете производа и услуга које су прилагођене њиховим потребама.

Један од циљева банке је да подстиче мала и средња предузећа да остваре своју пословну стабилност, кроз максималну уштеду времена и саветовање са банкарским стручњацима о механизмима подршке.


# Societe Generale Милан Радовановић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима