Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Societe generale banka i Feros donirali Aleksinačku gimnaziju

rss

19.02.2015. D. Ostojić

Societe generale banka i Feros, jedna od najuspešnijih privatnih firmi u Aleksincu, obezbedili su najsavremeniju digitalnu interaktivnu tablu za Aleksinačku gimnaziju.

Societe generale banka i Feros donirali Aleksinačku gimnaziju

U okviru skupa fizičara, čiji je domaćin Aleksinačka gimnazija, donacija interaktivne table predstavlja jednu vrstu podrške kojom Societe generale banka i Feros žele da afirmišu učenje i naučni razvoj kao uspešan model ponašanja i odrastanja sadašnjih ali i budućih aleksinačkih gimnazijalaca.

Bio je to povod da za komentar pozovemo Milana Radovanovića, direktora Societe generale banke u Aleksincu:

"Jedan od strateških prioriteta Societe generale banke u politici prema društvenoj zajednici je profesionalna integracija kroz edukaciju, a u tom smislu bih svakako pomenuo saradnju sa organizacijom Dostignuća Mladih na implemantaciji programa „Učeničke kompanije“, usmerenog na razvoj omladinskog preduzetništva.

Takva orjentacija je osnovni razlog što smo odlučili da podržimo opštinu Aleksinac i Aleksinačku gimnaziju donacijom za nabavku interaktivne table. Biće nam veliko zadovoljstvo ako ovo moderno učilo poslednje generacije doprinese višem kvalitetu rada tokom seminara, ali i nastavnog procesa u gimnaziji u periodu pred nama. "

Aleksinac.Net pohvaljuje predstavnike Societe generale banke i vlasnike firme Feros na donaciji koju su obezbedili Aleksinačkoj gimnaziji.


# donacija Aleksinac.Net Aleksinačka gimnazija Societe Generale Feros Milan Radovanović
@aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima