Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Следеће године реконструкција електро постројења у Алексинцу

rss

11.09.2019.

Директор Електропривреде Србије Милорад Грчић најавио је током посете Алексинцу неколико значајних инвестиција које ће допринети бољем снабдевањем потрошача струјом.

Фото: архива

Председник општине Алексинац Ненад Станковић каже да је Грчић најавио инвестиције вредне око милијарду и по динара у ремонт електо постројења, трафо-станице и мреже у овој општини, преноси Алпресс.рс.

‒ Што се тиче разговора који смо имали са директором Електропривреде, добра вест за нас су планови које Електропривреда има и који су већ у реализацији и којима треба да се на заиста озбиљан начин ремонтује енергетска постројења на подручју општине Алексинац, што ће битно побољшати квалитет струје коју користимо – закључује Станковић, на основу разговора који је имао приликом недавне посете.

Станковић је рекао да ће реконструкција омогућити бољи напон и повећати капацитет, што је веома значајно за будуће инвеститоре у привреди, па и оне који су велики потрошачи. Ови радови почеће 2020. године, али у разговорима није речено докле ће да трају.

Извор: Екапија


# председник општине ЕПС Ненад Станковић Електропривреда Милорад Грчић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима