Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sledeće godine rekonstrukcija elektro postrojenja u Aleksincu

rss

11.09.2019.

Direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić najavio je tokom posete Aleksincu nekoliko značajnih investicija koje će doprineti boljem snabdevanjem potrošača strujom.

Foto: arhiva

Predsednik opštine Aleksinac Nenad Stanković kaže da je Grčić najavio investicije vredne oko milijardu i po dinara u remont elekto postrojenja, trafo-stanice i mreže u ovoj opštini, prenosi Alpress.rs.

‒ Što se tiče razgovora koji smo imali sa direktorom Elektroprivrede, dobra vest za nas su planovi koje Elektroprivreda ima i koji su već u realizaciji i kojima treba da se na zaista ozbiljan način remontuje energetska postrojenja na području opštine Aleksinac, što će bitno poboljšati kvalitet struje koju koristimo – zaključuje Stanković, na osnovu razgovora koji je imao prilikom nedavne posete.

Stanković je rekao da će rekonstrukcija omogućiti bolji napon i povećati kapacitet, što je veoma značajno za buduće investitore u privredi, pa i one koji su veliki potrošači. Ovi radovi počeće 2020. godine, ali u razgovorima nije rečeno dokle će da traju.

Izvor: Ekapija


# predsednik opštine EPS Nenad Stanković Elektroprivreda Milorad Grčić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima