Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Све веће незадовољство могућим избором Топлице Петровића

rss

08.09.2014. Д. Остојић

Нисам веровао да је тема избора директора школе Љупче Николић толико интересантна нашим читаоцима, али после десетак добијених мејлова и неколико позива телефоном схватио сам да је реч о заиста врућој теми.

Све веће незадовољство могућим избором Топлице Петровића

Родитељи појединих ученика су ми рекли да се међусобно организују и да ће започети петицију са идејом да осујете изнор Топлице Петровића за директора:

"Остојићу политика је почела да нас убија у појам. Да је тај Топлица од речи он би сам повукао кандидатуру кад је видео да га од 90 колега подржало само 9. Њему као учитељу сва част али за директора није. Ако политичари угурају њега за директора ја и поједини родитељи ћемо писати петицију." истиче В. Ђорђевић чија су деца ученици школе Љупче Николић.

Иначе Топлица Петровић је високи функционер СНС и добио је отворену подршку странке. Од извора блиских СНС смо сазнали занимљиве детаље:

"И у СНС има они који га искрено подржавају и ониг који га не подржавају, али је заједнички став да СНС мора да преузме школу Љупче Николић јер би тај неуспех послао лошу поруку о способностима странке за преузимање власти, јер су сви досадашњи кадрови СНС губили за директора осим Косте Црнчевића који је победио у гимназији." завршава Б. П. наш саговорник који добро познаје ситуацију око избора у школи Љупче Николић.

Подсећања ради на конкурс се јавило три кандидата али ниједан није имао већину довољну за победу, па ће избори бити поновљени.

 


# Љупче Николић ОШ избори школе Топлица Петровић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима