Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Директору школе отворена врата Алексинац.Нет-а

rss

15.04.2015. Д. Остојић

У циљу истраживања случаја наведене дискриминације детета приликом уписа у школу Љупче Николић, Алексинац.Нет је отворио врата директору Топлици Петровићу.

Директору школе отворена врата Алексинац.Нет-а

Упутили смо му званичан позив да урадимо један видео интервју од 15 минута, који би разјаснио све детаље везане за то, да ли је дискриминације било или не.
Интервју би био приказан без икакве монтаже и уз могућност ауторизације од стране г. Петровића.

Шта је наш циљ?

Циљ портала Алексинац.Нет јесте да сви актери једне теме имају могућност да јасно изнесу свој став, у програму уживо, без икакве монтаже и цензуре. Управо смо ту прилику пружили и руководству школе Љупче Николић и, искрено, се надамо да ћемо бити у прилици да урадимо интервју.

Као неко ко је истраживао ову тему читаоцима желим да појасним детаље везано за овај случај дискриминације како су га насловиле колеге са Б92.

Ова прича нема никакву политичку конотацију, није везана нити за било коју странку власти нити опозиције. Посланик Милисављевић је добио простор на нашем сајту јер је дошао као представник скупштине Србије, јер је члан државне институције, Одбора за здравље и породицу, на чијем се челу налази некадашња министарка здравља Славица Ђукић Дејановић. Да је г. Ђукић Дејановић дошла у посету породици Ђурић, ми бисмо и о томе објавили вест. Да је алексиначки посланик Далибор Радичевић посетио породицу Ђурић, и о томе би известили јавност.

Друго појашњење се тиче школе Љупче Николић.

Ми немамо ништа против било које алексиначке школе, па наравно ни против школе Љупче Николић, немамо ништа против ни против актуелног директора Топлице Петровић. Напротив, увек смо објављивали све вести о успесима док је био учитељ, као и о успесима ученика те школе. Тако ћемо радити и убудуће.

Шта је наш циљ?

Наш циљ је борба против сваке врсте дискриминације, а поготову ако су у питању деца. Ја сам с друге стране лично уверен да је Анастасија Ђурић једно дивно и паметно дете, јер је са мојим сином ишла у забавиште. Дакле, ја ћу лично инсистирати да портал Алексинац.Нет објави вест о свакој врсти дискриминације према деци и радићу на томе да се у свим случајевима утврди истина, па и у случају непријатности које су имали родитељи мале Анастасије.

 


# Љупче Николић ОШ интервју Далибор Радичевић Душан Милисављевић школе Алексинац.Нет Топлица Петровић Анастасија Ђурић
@DusanORLDusan @aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима