Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sve veće nezadovoljstvo mogućim izborom Toplice Petrovića

rss

08.09.2014. D. Ostojić

Nisam verovao da je tema izbora direktora škole Ljupče Nikolić toliko interesantna našim čitaocima, ali posle desetak dobijenih mejlova i nekoliko poziva telefonom shvatio sam da je reč o zaista vrućoj temi.

Sve veće nezadovoljstvo mogućim izborom Toplice Petrovića

Roditelji pojedinih učenika su mi rekli da se međusobno organizuju i da će započeti peticiju sa idejom da osujete iznor Toplice Petrovića za direktora:

"Ostojiću politika je počela da nas ubija u pojam. Da je taj Toplica od reči on bi sam povukao kandidaturu kad je video da ga od 90 kolega podržalo samo 9. Njemu kao učitelju sva čast ali za direktora nije. Ako političari uguraju njega za direktora ja i pojedini roditelji ćemo pisati peticiju." ističe V. Đorđević čija su deca učenici škole Ljupče Nikolić.

Inače Toplica Petrović je visoki funkcioner SNS i dobio je otvorenu podršku stranke. Od izvora bliskih SNS smo saznali zanimljive detalje:

"I u SNS ima oni koji ga iskreno podržavaju i onig koji ga ne podržavaju, ali je zajednički stav da SNS mora da preuzme školu Ljupče Nikolić jer bi taj neuspeh poslao lošu poruku o sposobnostima stranke za preuzimanje vlasti, jer su svi dosadašnji kadrovi SNS gubili za direktora osim Koste Crnčevića koji je pobedio u gimnaziji." završava B. P. naš sagovornik koji dobro poznaje situaciju oko izbora u školi Ljupče Nikolić.

Podsećanja radi na konkurs se javilo tri kandidata ali nijedan nije imao većinu dovoljnu za pobedu, pa će izbori biti ponovljeni.

 

Komentara: 5


# Ljupče Nikolić OŠ izbori škole Toplica Petrović
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-1)

  petar 08.09.2014.
  pobeda Lele je pobeda SPSa, skola ostaje stranacka,pa ne vidim kako se to ljudi bore protiv stranackog zaposljavanja.

 • (+3) (-1)

  Ostojicu pisi malo i o drugim skolama 08.09.2014.
  Pisi o Velickovicu sto krije casove biologije, pa Kosti sto prima difovca iz Nisa. Sto ne pises o Ivanovicu, koji prikriva casove, one koji nisu glasali za njega razmesta na gora radna mesta, sto ima 10 prijave kod opstinskog inspektora i u skolskoj upravi,a pa sto je primio srbistu iz Nisa, a na birou ih ima koliko hoces. Time se pozabavi. Batali ti Toplicu i Lelu. Pa pisi o Mici Doljevcu, sto zeznuo Deletica za casove, pa postavio svoju devojcicu za vd.

 • (+0) (-2)

  posmatrac 08.09.2014.
  Pa ako ne mogu da dobiju direktorsko mesto onda neka postave Toplicu, pa što nisu našli nekog koga vole građani opštine, roditelji i kolektiv škole.

 • (+4) (-2)

  posmatrač 08.09.2014.
  Pa valjda je bitno da je škola dobroorganizovana , i da obavlja svoju svrhu a ne ko je vodi i zašto menjati nešto što je dobro a u ostalom građani Aleksinca , znaju a i vi znate kakav je Toplica bio direktor u "Ave Milojević" ili sadašnju Vožd Karađorđe kada je bio tamo diretor.Treba da vas je sramota, NAZADNjACI, jer vašom politikom nas vodite nazad a nikako napred.

 • (+1) (-0)

  milun 09.09.2014.
  a sta mu fali..


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima