Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Реаговао и начелник школске управе Ниш

rss

15.04.2015. Д. Остојић

На проблем дискриминације у алексиначкој школи Љупче Николић о којој су извештавали РТС, Б92 и Блиц реаговао је и начелник школске управе Ниш, Живомир Јовановић.

Реаговао и начелник школске управе Ниш

У изјави за Алексинац.Нет г. Јовановић истиче да је реаговао одмах након сазнања које је добио из средстава јавног информисања.

"Обавештавам Вас да сам прилог који је објављен у средствима информисања, пратио у време објављивања. Родитељи се овим поводом нису обраћали Школској управи. Без обзира на то, позвао сам директора ОШ "Љупче Николић" и директора ОШ " Вожд Карађорђе" и од њих добио информације о насталом проблему. Од директора ОШ " Љупче Николић" добио сам и званичну информацију у којој је детаљно објашњено поступање наведене школе." каже Јовановић.

"Моја реакција је уследила након објављивања прилога, била је правовремена и сматрам да је допринела решавању проблема." - истиче г. Јовановић.

У циљу разјашњења целе ситуације, Алексинац.Нет је јуче упутио и званичан позив директору школе Љупче Николић, господину Топлици Петровић, да урадимо један видео интервју од 15 минута који би био објављен у целини, без икакве монтаже, а све са циљем да се утврде све чињеници о случају дискриминације детета чији су родитељи покушали да упишу дете у наведену школу.

 


# Љупче Николић ОШ интервју Вожд Карађорђе ОШ школе Алексинац.Нет Топлица Петровић Анастасија Ђурић Живомир Јовановић
@aleksinacnet @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима