Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Политика




<<<6970717273>>>Total: 856  Displaying: 701 - 710

Алексинчани ипак без бесплатног превоза

Јована Савић 24.11.2012.

Најпосећенији алексиначки портал, Алексинац.нет је међу првима покренуо причу о бесплатном превозу у Алексинцу.

Опширније

Коментара: 4

Ненад Станковић најпопуларнији политичар у Алексинцу

Извор: СНС Алексинац 21.11.2012.

Преносимо информацију са сајта алексиначких напредњака у целини

Опширније

Коментара: 11

Одржана 10. седница СО Алексинац

Извор: Општина Алексинац 21.11.2012.

Одборници алексиначке Скупштине одржали су у понедељак десету седницу, а на дневном реду нашла се 31 тачка. Као што је наш портал већ писао, изабран је нови члан општинског већа - Мирољуб Павковић. Такође, одборници су вршиоце дужности директнора неких јавних предузећа именовали у директоре, чиме су грађани општине ускраћени да коначно добију директоре путем јавног конкурса.

Опширније

Коментара: 0

Возни парк алексиначких функционера вредан преко 50.000 евра

Јована Савић 19.11.2012.

Алексинац спада у ред најсиромашнијих општина у Србији, у којој су многе гарнитуре политичара обећавале да ће се после њихове владавине у Алексинцу много боље живети. Ти исти људи се често жале да им политика одузима много времена, живаца и пара,али по возном парку водећих људи у Алексинцу, може се закључити да уз високу политику иде и добар стандард аутомобила.

Опширније

Коментара: 7

Комунално и дирекција најнепопуларнија јавна предузећа

Јована Савић 14.11.2012.

Једна мини анкета урађена међу тридесетак Алексинчана, показала је пар занимљивих ствари. Алексинчани су најнезадовољнији радом Дирекције за изградњу и радом Комуналног предузећа. Најзадовољнији су радом председника СО Алексинац Грујицом Вељковићем и замеником председника општине Чедомиром Ракићем.

Опширније

Коментара: 11

Ускоро још 6 плаћених већника у Алексинцу?

Јована Савић 10.11.2012.

Прави рат се води у локалној власти у Алексинцу. Након писања портала Алексинац.нет, да ће Михајло Павковић бити плаћени већник, међу члановима локалне коалиције завладао је прави мали рат. Сви представници странака који учествују у разговорима о будућности локалне власти сматрају да и њихови активисти и већници заслужују статус плаћених радника општинске управе.

Опширније

Коментара: 15

Павковић нови плаћени већник, плата 80.000 динара месечно?

Јована Савић 05.11.2012.

На седници СО Алексинац, заказаној за десетак дана, једна од тачака дневног реда биће и избор новог већника у Алексинцу. Реч је о Михајлу Павковићу, функционеру коалиције СПС-ПУПС-ПВ. Павковић је на последњој седници поднео неопозиву оставку, како би био изабран за већника, на сталном раду у СО Алексинац. Износ његове плате је планиран на 80.000 динара месечно у нето износу.  

Опширније

Коментара: 21

Шта грађани највише замерају локалној власти?

Јована Савић 02.11.2012.

Ускоро ће и сто дана од формирања локане коалиције у Алексинцу. Многи од оних који су преузели локалну власт схватају да постоје огромне потешкоће у функционисању локалне власти, јер су дуговања јавних предузећа огромна, а новаца у буџету нема. С друге стране, грађане то много не занима, они желе добар и успешан сервис за решавање својих проблема.

Опширније

Коментара: 37

Саопштење за јавност АПП-а

22.10.2012.

Алексиначки покрет за промене је након локалних избора имао кратку паузу у свом раду. Након анализе рада АПП-а у прошлости донете су одлуке да се Алексиначки покрет за промене региструје као удружење грађана.

Опширније

Коментара: 8

Дољевац најнепопуларнији, а Кузмановић најпопуларнији

Јована Савић 21.10.2012.

На сајту Алексинац нет, тема локалних политичких дешавања је постала саставни део свих разговора у Алексинцу који имају бар мало тема везаних за политику у општини.

Опширније

Коментара: 25

<<<6970717273>>>Total: 856  Displaying: 701 - 710

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима