Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Новости

Новости...



<<<678910>>>Total: 1114  Displaying: 71 - 80

Услуга еВртић доступна на порталу еУправа

Нови магазин 09.02.2022.

Овогодишњи конкурси за упис деце у предшколске установе еВртић почели су путем портала еУправа, саопштила је данас Канцеларија Владе Србије за информационе технологије и електронску управу.

Опширније

Коментара: 0

Прекршајни суд је решио два предмета против наводних организатора протеста и оба је одбацио

Јужне вести 03.02.2022.

Од 20 полицијских захтева за покретање прекршајног поступка, који се односе на недавне еколошке протесте у Нишу и Алексинцу, нишки Прекршајни суд је решио 2 предмета и оба је одбацио јер, како образлажу, радња описана у захтеву није прекршај. Од укупно 83 захтева за судско одлучивање по прекршајним налозима, ван снаге је стављено њих 5, а разлог је тај што полиција није у року доставила доказе.

Опширније

Коментара: 0

Тим за школе одлучио како ће се реализовати настава наредне недеље

Југмедиа 22.01.2022.

Тим за школе донео је одлуку да од 24. јануара, ученици од првог до четвртог разреда основних школа наставу похађају непосредно, док ће ученици од петог до осмог разреда образовно-васпитни рад пратити по комбинованоммоделу и ићи у школу дан за даном, подељени у две групе, саопштено је на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Опширније

Коментара: 0

Финансијки план за установе општине Алексинац за 2022. годину

Општина Алексинац 29.12.2021.

Данас је у сали Скупштине општине Алексинац, одржана 15. седница Скупштине општине Алексинац.

Опширније

Коментара: 0

Медији о пријавама које су Алексинчани добили након еколошког протеста

Данас 20.12.2021.

Око стотинак прекршајних налога стигло је на адресе становника Алексинца који су учествовали у два еколошка протеста, тврде саговорници Данаса из Алексинца. Поједини Алексинчани добили су и два прекршајна налога, по један за сваки дан протеста, а прекрашајну пријаву добио је и Александар Марковић, уредник најчитанијег портала у овом граду, ”Алексинац.нет”.

Опширније

Коментара: 1

Вучић: Држава ће помоћи реконструкцију цркве код Алексинца

vesti-online.com 09.12.2021.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће разговарати са патријархом Порфиријем да држава помогне потпуну реконструкцију цркве код Алексинца, која је подигнута на месту погибије пуковника Рајевског који је познат као прототип грофа Вронског – лика Толстојевог дела “Ана Карењина”.

Опширније

Коментара: 1

Седница Штаба за ванредне ситуације: афричкa куга у Доњем Адровцу

Општина Алексинац 08.12.2021.

34. седница Штаба за ванредне ситуације одржана је, 07. децебмра 2021. године, у сали Скупштине општине Алексинац, са почетком у 8 часова.

Опширније

Коментара: 0

„Употреба човека” за други дан ПИП-а

Алексинац.нет 24.11.2021.

Другог дана Фестивала првоизведених представа одиграна је представа „Употреба човека” Новог Тврђава театра, Град театра Будве, Новосадског позоришта и East West Centra из Срајева.

Опширније

Коментара: 0

Протести грађана у петак пред општином

Драган Весић 17.11.2021.

У петак 19. новембра у 14 и 30 сати, грађани улица Вука Караџић и Мајора Тепића одржаће миран протестни скуп испред зграде СО Алексинац и пред надлежне изнети неколико захтева.

Опширније

Коментара: 0

Алексинчани дочекали асфалтирање старог ауто-пута

Алексинац.нет 10.11.2021.

Деоница старог ауто-пута од раскрснице са улицом Тихомира Ђорђевића, до наплатне рампе Алексинац, улази у завршну фазу реконструкције објављено је на званичним страницама општине Алексинац.

Опширније

Коментара: 2

<<<678910>>>Total: 1114  Displaying: 71 - 80

Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима