Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Омладинци Рудар Алопоса не знају за пораз

rss

21.03.2016. Димитрије Стојадиновић

У недељу омладинци „Рудар АЛПОС-А“ су у Параћину одиграли утакмицу 1. кола пролећног дела 1. РИС лиге и из Параћина се вратили пуним пленом.

Омладинци Рудар Алопоса не знају за пораз

Они су у Параћину савладили екипу Јединства разултатом 2:3(1:0) и тако се попели на 3. место табеле.

У 15 минуту истакао се голман Рудара Стојадиновић одбранивши стопостотну шансу домаћих. У 30 минуту лоша интервенција одбране гостујућих, и 1:0 за Јединство. На одмор се отишло вођством домаће екипе.

На почетку другог полувремена Рудари су имали иницијативу и то се исплатило у 49 минуту Гојковић је затресао мрежу домаћих и 4 минута након тога у 53 минуту Марјановић је такође био прецизан и Рудари су прешли у вођство од 1:2. У 63 минуту домаћини су изједначили на 2:2 из слободног ударца.

Коначну тачку на голеаду ставио је центарфор гостију Марковић ударцем главом на фантастичан центаршут Рајковића за коначних Јединство Параћин : Рудар АЛПОС 2:3.

Жуте картоне за Рудар зарадили су капитен Радуловић, Стојадиновић (голман) и Марковић.

Тренер А. Земљак и његов помомоћник М. Белић са клупе су одлично предводили екипу, док је на терену то исто радио и капитен Радуловић. Све честитке управи клуба на челу са председником Б. Марковићем и тренерима Земљаку и Белићу.


# Алексиначки Рудник фудбал Алпос Параћин Рудар ФК Димитрије Стојадиновић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима