Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Рудари" сломили отпор Суботинчана и уписали победу за наду за опстанак

rss

27.03.2016. Димитрије Стојадиновић

Рудар Алпос је данас на свом стадиону на Алексиначком Руднику одиграо утакмицу 18. кола „Зоне исток“ против ФК Моравице из Суботинца, иначе деветопласиране екипе на табели, и славио резултатом 1:0 (0:0)

илустрација

То је уједно и њихова прва победа у пролећном делу сезоне. Овом победом дали су наду за опстанак.

За Рудар АЛПОС наступили су следећи играчи: Додеровић (голман), Видојковић, Станковић, Лазаревић, Николић (Радуловић од 60. мин), А. Земљак (капитен), Гојковић, Васић, Петровић, Нешић (Љубисављевић од 45мин), Марковић (Милојевић од 89 мин).

Меч су са клупе посматрали Стојадиновић (голман) и Дурмишевић, док су меч са трибина морали да посматрају М. Земљак и Славнић, због картона.

Гостујући играчи су у првом делу игре имали иницијативу, али је задња линија Рудара била одлична. На полувремену се отишло резултатом 0:0.

Уласком Љубисављевића на терен од 45. мин домаћа екипа преузела је иницијативу што се и показало. На десној страни у 75 мин. отворио се млади Љубисављевић, примио лопту и спровео је у гол уз невероватну мајсторију овог играча.

Тренер Рудара, Милош Белић, је дао све од себе да екипу припреми на врухнски начин за ову утакмицу што се и показало на терену.

Следећу утакмицу "Рудари" играју у Гаџином Хану против екипе Заплањца.


# Алексиначки Рудник фудбал Алпос Рудар ФК Суботинац Моравица ФК Димитрије Стојадиновић нишка фудбалска зона
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима