Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФК Рудар, најмлађа екипа у нишкој зони

rss

07.03.2016. Димитрије Стојадиновић

Као што, вероватно, већ знате, ФК “РУДАР АЛПОС” се налази у веома тешкој финансијској ситуацији и на последњем је месту табеле Зоне исток.

ФК Рудар, најмлађа екипа у нишкој зони

Уз доста промена у клубу, на челу са новим председником Бодраном Марковићем, ситуација иде на боље. Уз неколико појачања, као што су Додеровић (голман), Петровић и млади, амбициозни Гојковић, могу да изборе опстанак у Зони исток. То је и једини циљ управе, као и сениора на челу са капитеном Земљаком.

Омладинци Рудара су светла тачка овог клуба, а бриљирају у 1. РИС лиги. Многи омладинци су, такође, прикључени првом тиму.

Без обзира на тешку финансијску ситуацију, у првом делу такмичења завршили су као 5. на табели уз фантастичне резултате. Међу омладинцима се налазе следећи играчи: Стојадиновић (голман), Николић, Лазаревић, Спасић, Милојевић, Милојковић, Дурмишевић, Марјановић, Галић, Марковић, Гојковић, Нешић, Рајковић и један од најискуснијих, капитен Радуловић.

За све постигнуте резултате омладинаца заслужни су тренери Александар Земљак и Милош Белић, који имају амбиције да ова сјајна генерација момака на крају сезоне заврши на врху табеле.

Омладинци прву утакмицу у другом делу сезоне играју у Параћину у суботу, док ће први тим у недељу одмерити снаге са ФК РТАЊ из Бољевца.


# Алексиначки Рудник фудбал Рудар ФК Александар Земљак Димитрије Стојадиновић Бодран Марковић Милош Белић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима