Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Omladinci Rudar Aloposa ne znaju za poraz

rss

21.03.2016. Dimitrije Stojadinović

U nedelju omladinci „Rudar ALPOS-A“ su u Paraćinu odigrali utakmicu 1. kola prolećnog dela 1. RIS lige i iz Paraćina se vratili punim plenom.

Omladinci Rudar Aloposa ne znaju za poraz

Oni su u Paraćinu savladili ekipu Jedinstva razultatom 2:3(1:0) i tako se popeli na 3. mesto tabele.

U 15 minutu istakao se golman Rudara Stojadinović odbranivši stopostotnu šansu domaćih. U 30 minutu loša intervencija odbrane gostujućih, i 1:0 za Jedinstvo. Na odmor se otišlo vođstvom domaće ekipe.

Na početku drugog poluvremena Rudari su imali inicijativu i to se isplatilo u 49 minutu Gojković je zatresao mrežu domaćih i 4 minuta nakon toga u 53 minutu Marjanović je takođe bio precizan i Rudari su prešli u vođstvo od 1:2. U 63 minutu domaćini su izjednačili na 2:2 iz slobodnog udarca.

Konačnu tačku na goleadu stavio je centarfor gostiju Marković udarcem glavom na fantastičan centaršut Rajkovića za konačnih Jedinstvo Paraćin : Rudar ALPOS 2:3.

Žute kartone za Rudar zaradili su kapiten Radulović, Stojadinović (golman) i Marković.

Trener A. Zemljak i njegov pomomoćnik M. Belić sa klupe su odlično predvodili ekipu, dok je na terenu to isto radio i kapiten Radulović. Sve čestitke upravi kluba na čelu sa predsednikom B. Markovićem i trenerima Zemljaku i Beliću.


# Aleksinački Rudnik fudbal Alpos Paraćin Rudar FK Dimitrije Stojadinović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima