Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Финиш припрема алексиначког Напретка пред историјску сезону, стиже и центар

rss

26.09.2019.

До почетка прве сезоне алексиначког тима Напредак у Кошаркашкој лиги Србије остало је још 9 дана, а тренер кошаркашког клуба из Алексинца Небојша Раичевић истиче да је задовољан досадашњим током припрема. Као последње појачање тренер најављује 28-годишњег центра Душана Огњеновића.

Финиш припрема алексиначког Напретка пред историјску сезону, стиже и центар

Редовни тренинзи и пријатељске утакмице део су припрема за почетак прве сезоне алексиначког тима у Кошаркашкој лиги Србије, а тренер Напретка Небојша Раичевић истиче да је задовољан како све тече.

Засада све иде како треба, по плану. Одиграли смо доста утакмица. Имали смо последњих дана доста утакмица, на четири утакмице забележили смо три победе и пораз од Борца из Чачка који је сигурно најбоља екипа у КЛС-у. Задовољни смо јер смо им пружили добар отпор и изгубили само 6 поена разлике - каже Раичевић.

Након мањих повреда тиму су се прикључили и Војкан Милинчић и Славиша Богавац, а стиже и појачање на позицији центра пошто, како каже Раичевић, треба да стигне 28-годишњи Душан Огњеновић, који је играо у београдском Радничком, смедеревској Визури, Варди, словеначкој Електри, Црнокоси из Косјерића, крушевачком Напретку, као и тимовима Сампаенсе из Португалије, Ал Сафа оф Сафња из Саудијске Арабије и боливијском Цалеро де Потоси. Прошле сезоне је био у Вршцу.

Спремамо се да будемо много јаки у одбрани и да том одбраном освајамо бодове, пре свега на нашем терену. Сви играчи су спремни. Сада је све како треба - додаје Раичевић.

Генерална проба пред старт нове сезоне биће у петак, 27. септембра од 17:30 у Спортској хали у Алексинцу. Противник је Младост из Земуна.

Биће нам то права проба пред прво коло са ОКК Београдом. Те две екипе играју слично, па тиме завршавамо припреме за почетак КЛС-а - додаје Раичевић.

Нова сезона у Кошаркашкој лиги Србије почиње 5. октобра, а Алексинчани тада дочекују екипу ОКК Београд.

Извор: Јужне вести, Љубица Јоцић


# кошарка Напредак КК Небојша Раичевић ОКК Београд
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима