Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Finiš priprema aleksinačkog Napretka pred istorijsku sezonu, stiže i centar

rss

26.09.2019.

Do početka prve sezone aleksinačkog tima Napredak u Košarkaškoj ligi Srbije ostalo je još 9 dana, a trener košarkaškog kluba iz Aleksinca Nebojša Raičević ističe da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema. Kao poslednje pojačanje trener najavljuje 28-godišnjeg centra Dušana Ognjenovića.

Finiš priprema aleksinačkog Napretka pred istorijsku sezonu, stiže i centar

Redovni treninzi i prijateljske utakmice deo su priprema za početak prve sezone aleksinačkog tima u Košarkaškoj ligi Srbije, a trener Napretka Nebojša Raičević ističe da je zadovoljan kako sve teče.

Zasada sve ide kako treba, po planu. Odigrali smo dosta utakmica. Imali smo poslednjih dana dosta utakmica, na četiri utakmice zabeležili smo tri pobede i poraz od Borca iz Čačka koji je sigurno najbolja ekipa u KLS-u. Zadovoljni smo jer smo im pružili dobar otpor i izgubili samo 6 poena razlike - kaže Raičević.

Nakon manjih povreda timu su se priključili i Vojkan Milinčić i Slaviša Bogavac, a stiže i pojačanje na poziciji centra pošto, kako kaže Raičević, treba da stigne 28-godišnji Dušan Ognjenović, koji je igrao u beogradskom Radničkom, smederevskoj Vizuri, Vardi, slovenačkoj Elektri, Crnokosi iz Kosjerića, kruševačkom Napretku, kao i timovima Sampaense iz Portugalije, Al Safa of Safnja iz Saudijske Arabije i bolivijskom Calero de Potosi. Prošle sezone je bio u Vršcu.

Spremamo se da budemo mnogo jaki u odbrani i da tom odbranom osvajamo bodove, pre svega na našem terenu. Svi igrači su spremni. Sada je sve kako treba - dodaje Raičević.

Generalna proba pred start nove sezone biće u petak, 27. septembra od 17:30 u Sportskoj hali u Aleksincu. Protivnik je Mladost iz Zemuna.

Biće nam to prava proba pred prvo kolo sa OKK Beogradom. Te dve ekipe igraju slično, pa time završavamo pripreme za početak KLS-a - dodaje Raičević.

Nova sezona u Košarkaškoj ligi Srbije počinje 5. oktobra, a Aleksinčani tada dočekuju ekipu OKK Beograd.

Izvor: Južne vesti, Ljubica Jocić


# košarka Napredak KK Nebojša Raičević OKK Beograd
@KKNapredakAl @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima