Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Напредак против Колубаре за почетак КЛС-а

rss

26.09.2020.

Појачана екипа алексиначког Напретка данас гостује Колубари у Лазаревцу за почетак Кошаркашке лиге Србије.

Фото: архива

Где су стали прошле сезоне, настављају ове - последњи меч пред прекид првенства Алексинчани су одиграли са Колубаром, а са њима ће и отворити ову сезону, овог пута на гостовању у Лазаревцу.

Тренер екипе Небојша Раичевић жели да екипа пренесе добре игре из припремног периода на званичне утакмице и најављује неизвесно првенство. Циљ је опстанак, али екипа верује и у бољи резултат.

Задовољни смо уопште што после 6 месеци можемо да играмо, није добро што се игра без публике, штета је велика, али надамо се најбољем. Годинама имамо један од најмањих буџета, али имамо добру хемију у екипи. Мислим да не треба да бринемо о опстанку. Лига је поприлично уједначена, мислим да можемо да победимо, али и да изгубимо од сваког - каже Раичевић.

Појачани Симеуновићем и Вељковићем који су под отвореним уговорима, Раичевић очекује да Напредак оствари победу на отварању сезоне.

У овом тренутку су наши играчи и добро тренирају. Добили смо 2 изузетна појачања. Ценим и поштујем шта у Лазаревцу раде годинама. Појачали су се доста добро. Ми смо спремни, добро смо тренирали, ући ћемо јако у утакмицу, верујемо у победу. Мислим да смо физички спремнији - каже тренер Напредка.

Утакмица у Лазаревцу на програму је у суботу, 26. септембра, од 19:30.

Извор


# кошарка Напредак КК Небојша Раичевић
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима