Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Стране амбасаде руше Српску

rss

11.01.2016. Србин.инфо

Заветници као ујединитељи родољубиве опозиције, ускоро у Алексинцу!

Милан Лане Гутовић на скупу Заветника "Сачувајмо Републику Српску!"„На данашњој конференцији учествоваће представници канцеларије Републике Српске, генерали који су Српску стварали и бранили, ту је и пуковник Стеван Ђуровић који је био на Кошарама, породице војника који су живот положили за Републику Српску. Вацлав Дворжак, аутор филма ‚Отето Косово’ обратиће се окупљенима, а исто ће учинити и прслављени глумци Милан Лане Гутовић и Танасије Узуновић”, рекла је Милица Ђурђевић.

ЗАВЕТНИЦИ У ПРЕПУНОМ ДОМУ СИНДИКАТА: Стране амбасаде руше Српску

Данас је одржана конференција за одбрану Републике Српске у режији Заветника. Конференцији за одбрану Републике Српске присуствовали су прослављени глумци Милан Лане Гутовић и Танасије Узуновић, чешки режисер Вацлав Дворжак, ратни генерали Војске Републике Српске Мићо Грубар и Душан Ковачевић…

Милан Лане Гутовић и Танасије Узуновић, чешки режисер Вацлав Дворжак, ратни генерали Војске Републике Српске Мићо Грубар и Душан Ковачевић…

Фото: Ненад Златановић

За наш портал изјаву су дали председник и портпарол Заветника Стефан Стаменковски и Милица Ђурђевић.

‚‚Заветници су покренули кампању за очување Републике Српске због проблема који су се нагомилали. Циљ нам је да упозоримо и упознамо јавност Србије са дешавањима у Републици Српској и да захтевамо од државног врха да се понаша као гарант споразума из Дејтона и да помогне српском народу да опстане на тим просторима”, рекао је Стаменковски.

Стаменковски је рекао и да Републику Српску не нападају због Додика већ Додика због Српске.

‚‚У Републици Српској у овом тренутку имамо изузетну активност амбасада Немачке, Велике Британије, Америке. На Ал Џазири сте могли да чујете да је Александар Попов рекао да је Вучић отишао на прославу Дана Републике да би смирио Додика у односу на ситуацују око референдума тј. да је отишао како би Додика од тога одговорио. Имамо ситуацију да стране амбасаде, невладин сектор, новинари који су стипендирани и учени на Западу да креирају јавно мњење као и велики број политичара у опозицији који су корумпирани раде на томе не да сруше Додика као Додика већ да сруше институцију председника Републике Српске. То најбоље илуструје реченица: Не нападају Републику Српску звог Додика већ Додика због Републике Српске.’’

 

Стефан Стаменковски - председник Заветника

Фото: Ненад Златановић

Преко својих пријатеља у свету Заветници покушвају да укажу на проблеме којим се суочава Република Српска. 

„Ми преко наших пријатеља у свету покушавамо да упознамо европску и светску јавност са оним што се дешава у Републици Српској”, завршио је Стаменковски.

 

Милица Ђурђевић портпарол Заветника

Фото: Ненад Златановић

„На данашњој конференцији учествоваће представници канцеларије Републике Српске, генерали који су Српску стварали и бранили, ту је и пуковник Стеван Ђуровић који је био на Кошарама, породице војника који су живот положили за Републику Српску. Вацлав Дворжак, аутор филма ‚Отето Косово’ обратиће се окупљенима, а исто ће учинити и прслављени глумци Милан Лане Гутовић и Танасије Узуновић”, рекла је Милица Ђурђевић.

Заветници ће се трудити да буду национална снага и стуб који ће подупрети очување Републике Српске.

„Заветници ће увек настојати да одговоре на све изазове са којима се Република Српска суочава. Прошле године смо упозоравали на могућу обојену револуцију и трудили смо се да разобличавамо мреже невладиних организација. Оснивамо одборе у Републици Српској, желимо да будемо национална снага и стуб који ће помоћи очувању Српске, а у даљем периоду ћемо радити на јачању сарадње са државним руководством“, завршила је Милица Ђурђевић.

Извор: СРБИН.ИНФО


# синдикат Заветници Танасије Узуновић Милан Лане Гутовић Кошаре Република Српска Душан Ковачевић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима