Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Значајан хуманитарни концерт у Великом Дреновцу

rss

20.06.2018.

Културно-уметничко друштво „Видовдан“ Велики Дреновац у сарадњи са хуманитарним организацијама и уз сагласност Дома за смештај одраслих лица у Кулини уз велику помоћ Центра за културу и уметност, Организације за туризам и спорт, Библиотеке „Вук Караџић“, удружења добровољних давалаца крви и донора органа „Хумано срце“, удружења „Радиност“ Алексинац, Друштва воденичара “Морава“, удружења српско руског пријатељства и песника и књижевника Нишавског округа организује у суботу 23.јуна 2018.године велики хуманитарни концерт.

Значајан хуманитарни концерт у Великом Дреновцу

У програму учествују фолклорни ансамбли домаћина из Великог Дреновца и Грејача. Гости су и културно уметничка друштва из Краљева, Дражевца, Лужана, Тешице, Вукашиновца, Мозгова и плесни студио „Ронде“ из Алексинца.

Гости хуманитарног концерта су Мирослав Ђорђевић победник хумористично-сатиричног пројекта „Аудиција“ и популарна естрадна звезда Биљана Јевтић, наше горе лист, која је увек спремна да помогне свом завичају.

Дом за смештај одраслих лица у Кулини је републичка установа социјалне заштите у којој је смештено 307 корисника-особа са посебним потребама, чија ће делегација присуствовати приредби у Великом Дреновцу.

Хуманитарни концерт има и посебан задатак да промовише солидарност и покрене акцију помоћи домаћинствима алексиначке општине правца Вукања-Тешица која су у недавном страшном невремену претрпела огромну материјалну штету не само у пољопривреди, него и на објектима када су многи поплављени, оштећени или чак уништени. И сама насеља и путни правци су претрпели велику штету и чак три моста су нестала пред бујицом.

Зато је сада право време за људску хуманост и солидарност!


# хуманост Хумано срце Велики Дреновац концерт Биљана Јефтић Дом Кулина Ronde плесни студио Мирослав Ђорђевић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима