Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Акција добровољног давања крви за повређене у незгоди код Доњег Међурова

rss

26.12.2018.

У четвртак 27. децембра, у времену од 8 до 14 часова, у Дому културе у Алексинцу организује се велика акција прикупљања крви за повређене у саобраћајној незгоди код Доњег Међурова.
Организатори ове хуманитарне акције су Црвени крст општине Алексинац и Завод за трансфузију крви из Ниша.

Акција добровољног давања крви за повређене у незгоди код Доњег Међурова

Алексинац - средина која је у недавној прошлости и сама осетила тешке последице великих трагедија од неколико рударских несрећа, саобраћајне код Дољевца, до последње изазване Нато бомбардовањем, солидарише се са породицама страдалих и повређених у железничком удесу код Доњег Међурова и у четвртак 27. децембра у времену од 8 до 14 часова у Дому културе у Алексинцу организује велику акцију прикупљања крви.

Организатори ове хуманитарне акције су Црвени крст општине Алексинац и Завод за трансфузију крви из Ниша.

Хуманитарну акцију подржали су Клубови добровољних давалаца крви „Хумано срце“ из Алексинац и Клуб ДДК „ЖЕЛЕЗНИЧАР“ из Ниша који су позвали своје бројно чланство да као и много пута до сада дарују драгоцену течност и искажу своју хуманост и солидарност.

Очекује се учешће давалаца крви осим из Алексинца и Ниша и бројних насељених места: Алексиначки рудник, Суботинац, Мозгово, Бован, Краљево, Тешица, Грејач, Велики Дреновац, Катун, Моравац, Житковац, Љубеш, Прћиловица, Нозрина, Лужане, Врћеновица.

И овом акцијом показаже се људска солидарност и потврдити да КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ! 


# Алексиначки Рудник Житковац Прћиловица саобраћај Центар за културу и уметност НАТО Црвени крст Хумано срце Велики Дреновац давање крви нато бомбардовање
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима