Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Обавештење о обавези чишћења снега са тротоара

rss

04.01.2016.

У зимском периоду сви грађани Алексинца дужни су да редовно чисте лед и снег са тротоара испред својих стамбених зграда и плацева.

Фото Мића

У циљу заштите здравља становништва и одржавања  чистоће у граду, сви грађани дужни  су да се придржавају одредаба Одлуке о комуналном уређењу ("службени лист општине Алексинац", бр. 17/1/2001)  у  погледу одржавања чистоће.

У зимском периоду сви грађани Алексинца дужни су да редовно чисте лед и снег са тротоара испред  својих  стамбених зграда и плацева.

Лед са тротоара обрађених  савременим застором не сме се чистити механичким средствима којима се може оштетити  или уништити  тај  застор  (члан 94. одлуке о комуналном уређењу).

Непоступање по претходно наведеном представља прекршај за који се изриче новчана казна до 5.000 динара.

Комунална  инспекција Општинске управе Алексинац

Коментара: 3


# општина чишћење комунални инспектор снег
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+22) (-4)

  No coment 04.01.2016.
  prvo vi ocistite ulice pa cemo mi trotoare

 • (+20) (-5)

  Pera 04.01.2016.
  Mislim da su trotoari javna povrsina, po ovakvoj logici trebao je svako ispred svog dvorista da kopa za ptt kablove i vodovodne cevi. NAPREDNJACI, VRLO STE MASTOVITI DA OD NARODA KOJEG STE OJADILI, IZVLACITE JOS NOVCA

 • (+8) (-1)

  magdalena 05.01.2016.
  Ma kakvo licemerje !!!!Pa SVI trotoari su ocisceni, sta je sa ulicama.Kolaps u celom gradu.Ociscena pesacka zona gde bi deca trebalo da se grudvaju, a saobracajnice kao u horor filmu!Sram vas bilo demagozi jedni!


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима