Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Obaveštenje o obavezi čišćenja snega sa trotoara

rss

04.01.2016.

U zimskom periodu svi građani Aleksinca dužni su da redovno čiste led i sneg sa trotoara ispred svojih stambenih zgrada i placeva.

Foto Mića

U cilju zaštite zdravlja stanovništva i održavanja  čistoće u gradu, svi građani dužni  su da se pridržavaju odredaba Odluke o komunalnom uređenju ("službeni list opštine Aleksinac", br. 17/1/2001)  u  pogledu održavanja čistoće.

U zimskom periodu svi građani Aleksinca dužni su da redovno čiste led i sneg sa trotoara ispred  svojih  stambenih zgrada i placeva.

Led sa trotoara obrađenih  savremenim zastorom ne sme se čistiti mehaničkim sredstvima kojima se može oštetiti  ili uništiti  taj  zastor  (član 94. odluke o komunalnom uređenju).

Nepostupanje po prethodno navedenom predstavlja prekršaj za koji se izriče novčana kazna do 5.000 dinara.

Komunalna  inspekcija Opštinske uprave Aleksinac

Komentara: 3


# opština čišćenje komunalni inspektor sneg
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+22) (-4)

  No coment 04.01.2016.
  prvo vi ocistite ulice pa cemo mi trotoare

 • (+20) (-5)

  Pera 04.01.2016.
  Mislim da su trotoari javna povrsina, po ovakvoj logici trebao je svako ispred svog dvorista da kopa za ptt kablove i vodovodne cevi. NAPREDNJACI, VRLO STE MASTOVITI DA OD NARODA KOJEG STE OJADILI, IZVLACITE JOS NOVCA

 • (+8) (-1)

  magdalena 05.01.2016.
  Ma kakvo licemerje !!!!Pa SVI trotoari su ocisceni, sta je sa ulicama.Kolaps u celom gradu.Ociscena pesacka zona gde bi deca trebalo da se grudvaju, a saobracajnice kao u horor filmu!Sram vas bilo demagozi jedni!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima