Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sosijete ženeral banka podrška aleksinačkim preduzetnicima

rss

21.10.2016.

Sosijete ženeral, jedna od najvećih stranih banaka koje posluju u našoj zemlji, priredila je prijem u aleksinačkoj ekspozituri, u okviru podrške lokalnim preduzetnicima i jačanja partnerstva sa svojim klijentima.

Sosijete ženeral banka podrška aleksinačkim preduzetnicima

Kao prva strana banka na domaćem tržištu, Sosijete ženeral je prisutna u Srbiji već 40 godina a u susret ovom jubileju, a aleksinačka ekspozitura uskoro obeležava petogodišnjicu poslovanja.

Oko 30 privrednika iz malih i srednjih preduzeća, klijenata i predstavnika lokalne samouprave, pozdravio je menadžer ekspoziture Milan Radovanović.

Prema njegovim rečima, obaveza Sosijete ženeral banke je da svojim klijentima, ali i drugim preduzetnicima, ponudi ne samo vrhunsku uslugu, već i da izađe u susret njihovim potrebama, i da govori o temama koje su važne za poslovanje.

“Trudimo se da klijentima ponudimo proizvode i usluge koji će zaista biti od koristi u svakodnevnom životu, poslu, vođenju finansija. U želji da olakšamo svakodnevno poslovanje i bankarske aktivnosti učinimo što pristupačnijim, pokrenuli smo onlajn ekspozituru za koju su vam potrebni samo računar i internet“, rekao je Radovanović.

Sosijete ženeral je prepoznata kao banka koja, zahvaljujući individualnom pristupu klijentima, podržava specifične grupe preduzetnika za koje, uz odgovarajuću ekspertizu, priprema posebne pogodnosti.

Ona je namenjena preduzetnicima koji se bave pružanjem profesionalnih usluga i odnosi se na povoljne uslove finansiranja i pakete proizvoda i usluga koje su prilagođene njihovim potrebama.

Jedan od ciljeva banke je da podstiče mala i srednja preduzeća da ostvare svoju poslovnu stabilnost, kroz maksimalnu uštedu vremena i savetovanje sa bankarskim stručnjacima o mehanizmima podrške.


# Societe Generale Milan Radovanović
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima