Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Reagovao i načelnik školske uprave Niš

rss

15.04.2015. D. Ostojić

Na problem diskriminacije u aleksinačkoj školi Ljupče Nikolić o kojoj su izveštavali RTS, B92 i Blic reagovao je i načelnik školske uprave Niš, Živomir Jovanović.

Reagovao i načelnik školske uprave Niš

U izjavi za Aleksinac.Net g. Jovanović ističe da je reagovao odmah nakon saznanja koje je dobio iz sredstava javnog informisanja.

"Obaveštavam Vas da sam prilog koji je objavljen u sredstvima informisanja, pratio u vreme objavljivanja. Roditelji se ovim povodom nisu obraćali Školskoj upravi. Bez obzira na to, pozvao sam direktora OŠ "Ljupče Nikolić" i direktora OŠ " Vožd Karađorđe" i od njih dobio informacije o nastalom problemu. Od direktora OŠ " Ljupče Nikolić" dobio sam i zvaničnu informaciju u kojoj je detaljno objašnjeno postupanje navedene škole." kaže Jovanović.

"Moja reakcija je usledila nakon objavljivanja priloga, bila je pravovremena i smatram da je doprinela rešavanju problema." - ističe g. Jovanović.

U cilju razjašnjenja cele situacije, Aleksinac.Net je juče uputio i zvaničan poziv direktoru škole Ljupče Nikolić, gospodinu Toplici Petrović, da uradimo jedan video intervju od 15 minuta koji bi bio objavljen u celini, bez ikakve montaže, a sve sa ciljem da se utvrde sve činjenici o slučaju diskriminacije deteta čiji su roditelji pokušali da upišu dete u navedenu školu.

 

Komentara: 0


# Ljupče Nikolić OŠ intervju Vožd Karađorđe OŠ škole Aleksinac.Net Toplica Petrović Anastasija Đurić Živomir Jovanović
@aleksinacnet @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima