Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Direktoru škole otvorena vrata Aleksinac.Net-a

rss

15.04.2015. D. Ostojić

U cilju istraživanja slučaja navedene diskriminacije deteta prilikom upisa u školu Ljupče Nikolić, Aleksinac.Net je otvorio vrata direktoru Toplici Petroviću.

Direktoru škole otvorena vrata Aleksinac.Net-a

Uputili smo mu zvaničan poziv da uradimo jedan video intervju od 15 minuta, koji bi razjasnio sve detalje vezane za to, da li je diskriminacije bilo ili ne.
Intervju bi bio prikazan bez ikakve montaže i uz mogućnost autorizacije od strane g. Petrovića.

Šta je naš cilj?

Cilj portala Aleksinac.Net jeste da svi akteri jedne teme imaju mogućnost da jasno iznesu svoj stav, u programu uživo, bez ikakve montaže i cenzure. Upravo smo tu priliku pružili i rukovodstvu škole Ljupče Nikolić i, iskreno, se nadamo da ćemo biti u prilici da uradimo intervju.

Kao neko ko je istraživao ovu temu čitaocima želim da pojasnim detalje vezano za ovaj slučaj diskriminacije kako su ga naslovile kolege sa B92.

Ova priča nema nikakvu političku konotaciju, nije vezana niti za bilo koju stranku vlasti niti opozicije. Poslanik Milisavljević je dobio prostor na našem sajtu jer je došao kao predstavnik skupštine Srbije, jer je član državne institucije, Odbora za zdravlje i porodicu, na čijem se čelu nalazi nekadašnja ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović. Da je g. Đukić Dejanović došla u posetu porodici Đurić, mi bismo i o tome objavili vest. Da je aleksinački poslanik Dalibor Radičević posetio porodicu Đurić, i o tome bi izvestili javnost.

Drugo pojašnjenje se tiče škole Ljupče Nikolić.

Mi nemamo ništa protiv bilo koje aleksinačke škole, pa naravno ni protiv škole Ljupče Nikolić, nemamo ništa protiv ni protiv aktuelnog direktora Toplice Petrović. Naprotiv, uvek smo objavljivali sve vesti o uspesima dok je bio učitelj, kao i o uspesima učenika te škole. Tako ćemo raditi i ubuduće.

Šta je naš cilj?

Naš cilj je borba protiv svake vrste diskriminacije, a pogotovu ako su u pitanju deca. Ja sam s druge strane lično uveren da je Anastasija Đurić jedno divno i pametno dete, jer je sa mojim sinom išla u zabavište. Dakle, ja ću lično insistirati da portal Aleksinac.Net objavi vest o svakoj vrsti diskriminacije prema deci i radiću na tome da se u svim slučajevima utvrdi istina, pa i u slučaju neprijatnosti koje su imali roditelji male Anastasije.

 

Komentara: 0


# Ljupče Nikolić OŠ intervju Dalibor Radičević Dušan Milisavljević škole Aleksinac.Net Toplica Petrović Anastasija Đurić
@DusanORLDusan @aleksinacnet @


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima