Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Okupacija Srbije upravo se dešava pred vašim očima

rss

25.07.2014. SVESRPSKI NARODNI FRONT

SVESRPSKI NARODNI FRONT - NOVI SAD 13.6.2014.

Okupacija Srbije upravo se dešava pred vašim očima

Čelnici Svesrpskog Narodnog fronta i brojni novosađani i gosti iz cele Srbije, na skupu u sali sindikata u Novom Sadu, ispoljili su jedinstvo i odlučnost da se zaustavi guranje Srbije u propast, tako što će biti stvorena saborna rodoljubiva organizacija sposobna da oslobodi zemlju okupacije i kolonizacije od strane NATO sila, obnovi državu, vojsku, privredu, duhovnost i društvenu pravdu. Upućeni su i pozdravi bratskim organizacijama - Sveruskom Narodnom frontu čiji je lider Vladimir Putin i Narodnom frontu Novorosije.

Na skupu su sa izlaganjima nastupili: Vladimir Kršljanin, Rajko Ležaić, Dragana Kuzmanović, dr Dragan Petrović, Milorad Buha, Vesna Pešić, Aleksandar Dražić, Željko Vasiljević i Mirko Jović, dok se u ime gostiju skupu obratila Milijana Baletić.

 

dr-Dragan-Petrovic-u-emisiji-TV-Kladovo-2013

U razgovoru sa prisutnima koji je usledio, učestvovali su u ime Narodnog fronta i puk. Ljubinko Đurković, prof. Višeslav Simić, Miroljub Lješnjak, Gradimir Kostić, Mladomir Krsmanović, Oliver Vulović, Milica Radovanović i drugi.
Među brojnim gostima na skupu posebno su pozdravljeni: gen. Živomir Ninković, Nebojša Vuković, Bora Drakulović, Tadija Kačar, Ranko Lainović, Radomir Bata Počuča, Goran Mijović, Milorad Aksin, dr Miloš Marković, Mile Pavlović, Ljiljana Ristić, Boban Dimitrijević i prof. dr Mladen Prvulović.

http://youtu.be/RoIJrLR7wcY

video...

Komentara: 1


# NATO Svesrpski narodni front Vladimir Putin Dragan Petrović Milijana Baletić Vesna Pešić
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+1) (-0)

    goran 28.07.2014.
    Sve ono što nemate gde da čujete


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima