Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Окупација Србије управо се дешава пред вашим очима

rss

25.07.2014. СВЕСРПСКИ НАРОДНИ ФРОНТ

СВЕСРПСКИ НАРОДНИ ФРОНТ - НОВИ САД 13.6.2014.

Окупација Србије управо се дешава пред вашим очима

Челници Свесрпског Народног фронта и бројни новосађани и гости из целе Србије, на скупу у сали синдиката у Новом Саду, испољили су јединство и одлучност да се заустави гурање Србије у пропаст, тако што ће бити створена саборна родољубива организација способна да ослободи земљу окупације и колонизације од стране НАТО сила, обнови државу, војску, привреду, духовност и друштвену правду. Упућени су и поздрави братским организацијама - Сверуском Народном фронту чији је лидер Владимир Путин и Народном фронту Новоросије.

На скупу су са излагањима наступили: Владимир Кршљанин, Рајко Лежаић, Драгана Кузмановић, др Драган Петровић, Милорад Буха, Весна Пешић, Александар Дражић, Жељко Васиљевић и Мирко Јовић, док се у име гостију скупу обратила Милијана Балетић.

 

dr-Dragan-Petrovic-u-emisiji-TV-Kladovo-2013

У разговору са присутнима који је уследио, учествовали су у име Народног фронта и пук. Љубинко Ђурковић, проф. Вишеслав Симић, Мирољуб Љешњак, Градимир Костић, Младомир Крсмановић, Оливер Вуловић, Милица Радовановић и други.
Међу бројним гостима на скупу посебно су поздрављени: ген. Живомир Нинковић, Небојша Вуковић, Бора Дракуловић, Тадија Качар, Ранко Лаиновић, Радомир Бата Почуча, Горан Мијовић, Милорад Аксин, др Милош Марковић, Миле Павловић, Љиљана Ристић, Бобан Димитријевић и проф. др Младен Првуловић.

http://youtu.be/RoIJrLR7wcY


# синдикат НАТО Свесрпски народни фронт Владимир Путин Драган Петровић Милијана Балетић Весна Пешић
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима