Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nova Srbija zadovoljna izbornim rezultatom

rss

17.03.2014.

Kontaktirali smo Predsednika OO Nove Srbije Zorana Stanojevića sa namerom da nam prenese svoje utiske u vezi republičkih izbora i evo šta nam je rekao

Nova Srbija zadovoljna izbornim rezultatom

U izbore za republički parlament ušli smo kao koalicioni partneri SNS .

Nosilac predizborne kampanje i svih aktivnosti u vezi s tim bila je SNS.

Naš zadatak je bio da u granicama svojih mogućnosti i ovlašćenja koje smo imali po koalicionom sporazumu doprinesemo što boljem izbornom rezultatu. Radom na terenu ojačali smo svoje redove i učvrstili svoju poziciju na političkoj mapi Aleksinca. Animirali smo svoje članstvo pozivajući ih da izađu na izbore i da na listi zaokruže br. 1 odnosno nosioca liste g-dina Aleksandra Vučića. Ovo iz razloga da bi smo otklonili nedoumicu da na listi traže lidera naše stranke g-dina Velimira Velju Ilića, s obzirom da je to unosilo zabunu kod članova naše stranke.

Preko predesednika mesnih odbora naše stranke animirali smo i pozivali naše članove da izađu na izbore i normalo da glasaju za nosioca naše liste. U vezi sa tim mi smo imali i naš izborni štab koji se nalazio u prostorijama naše stranke i koji je radio od početka kampanje, pa sve do kasno u noći kada su izborni rezultati bili poznati. Štab je svoju funkciju fantastično obavio, pa se ovom prilikom zahvaljujem potpredsednicima stranke Snežani i Miši, sekretaru stranke Novici, predesednici saveta žena Ireni i tehničkoj sekretarici Teodori.

Još jednom smo pokazali da smo jedna ozbiljna, organizovana i brojčano jaka stranka koja je dala veliki doprinos ovako dobrom izbornom rezultatu. Pokazali smo se kao pouzdan, odgovoran i jak koalicioni partner na koje mora ozbiljno da se računa za predstojeće lokalne izbore.

Na kraju, ističem da sam prezadovoljan ovakvim izbornim rezultatom naše koalicije, možda malo i neočekivanim procentom osvojenih glasova. Drago mi je da ćemo napokon imati iz naše sredine republičkog poslanika, iz redova SNS, g-dina Dalibora Radičevića.

Ne mogu, a da ne napomenem da sve pohvale i nemerljiva zasluga za ovakav rezultat izbora pripadaju, pre svega, OO SNS na čelu sa Predsednikom stranke i njegovim saradnicima koji treba da služe za primer svima, pa i nama iz Nove Srbije, kako se organizuje, živi i radi za potrebe svoje stranke. Hvala im za ogroman trud i napor koji su uložili u kampanji, a i na sam dan izbora. Hvala im na izuzetno korektan i pošten odnos prema nama iz Nove Srbije. Imali smo šta da naučimo.

 

Komentara: 2


# izbori NS Nova Srbija Zoran Stanojević Aleksandra Vučić
@SrbijaNova @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  sonja 17.03.2014.
  Hmmm...zahvaljujete se ko da ste na dodeli Oskara.
  A poznato je da Velja bira samo one strane sto pobedjuju,deblji je njemu obraz od svakog djona.
  Za radi vlasti,tacnije,za radi svojih licnih ciljeva,Velja bi sklopio pakt i sa crnim ....
  HVALA Snezani,Misi,Novici,Ireni,Teodori...mami,tati,babi,dedi..stricu...i VELJI

 • (+0) (-0)

  Aktivista 18.03.2014.
  Kakve veze sada ima Predsednika OO Nove Srbije Zoran Stanojević sa Veljom.Ovde se radi o lokalnom angazovanju.Sve pohvale za Zorana jer je jedini od svih ostalih koalicionih partnera bio aktivan izbornog dana.Za razliku od svih ostalih ceo dan je proveo na terenu.Svaka cast.Ne radi se o tome ko je koja stranka vec ko je sta spreman da uradi,od ovakvog coveka se moze ocekivati da trci i za opstinu Aleksinac za razliku od nekih koji su dosli tek uvece da cekaju izborne rezultate bez da mrdnu prstom celog dana.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}