Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Dveri: Ne plašimo se Aleksandra Vučića

rss

05.03.2017. Info služba Dveri

Srpski pokret Dveri svima poručuje – Niste nas uplašili! Nećemo da odustanemo od borbe protiv Vučićeve kriminalno – tajkunske organizacije, koja uništava naše građane i našu državu.

 Vučić je danas angažovao kompletnu svoju logistiku zaduženu za obavljanje prljavih poslova da brutalnim uvredama, klevetama i izmišljotinama krene u napad na predsedničkog kandidata Dveri, Boška Obradovića. Svi istaknuti predstavnici Vučićeve vladajuće koalicije – Martinović, Šešelj, Čeda, Čanak, Dragan J. Vučićević danas su se takmičili ko će veće uvrede i laži da iznese na račun Obradovića.

Ovo je jasan pokazatelj njihovog  straha i panike zbog sve većeg rasta političke podrške našem predsedničkom kandidatu. Očigledno je da Vučić hoće Obradovićevu glavu i za to je spreman da upotrebi sva sredstva.

Srpski pokret Dveri svima poručuje – Niste nas uplašili! Nećemo da odustanemo od borbe protiv Vučićeve kriminalno – tajkunske organizacije, koja uništava naše građane i našu državu. Još žešće ćemo se suprotstaviti korumpiranom Vučićevom režimu koji štiti interese tajkuna, kriminalaca, Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), inostranih banaka, Brisela, koji je ojadio naše građane, opljačkao radnike i penzionere, uzurpirao državne institucije, suspendovao pravnu državu, zloupotrebio moć, uveo politički teror nad neistomišljenicima.

Poručujemo Vučiću i njegovim satelitima: Još snažnije ćemo se boriti za interese našeg naroda, naših porodica i naše dece i za pravo svakog građanina na pristojan život. Nećemo da odustanemo od borbe da se zaustavi pljačka i ponižavanje radnika i penzionera, da se zaustavi odlazak mladih, rasprodaja naših prirodnih i privrednih bogatstava i poljoprivrednog zemljišta strancima, da svaki čovek ima pravo na  posao i zaradu prema znanju i kvalifikacijama, a ne prema partijskoj pripadnosti, da svaki građanin ima pravo na zdravstvenu zaštitu, da svi mladi imaju mogućnost da se besplatno obrazuju. Nikada nećemo odustati od borbe za nezavisnu i slobodnu Srbiju, za očuvanje suvereniteta.

Od suštinskog interesa za opstanak Srbije je da Vučićev režim padne i da se njihova pogubna politika promeni. Naš predsednički kandidat jedini nudi tu promenu. Ove 2017. godine pred građanima je jasan izbor – promena ili dalja propast, ili dalje urušavanje svakog segmenta naših života i naše države.

Pozivamo vas da nam se pridružite da zajedno porazimo kriminalnu naprednjačko-tajkunsku organizaciju i da gradimo Srbiju na zdravim temeljima.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

https://www.youtube.com/watch?v=OdP7gn6lyYI


# izbori Dveri Boško Obradović Aleksandra Vučić
@SPDveri @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima