Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нова Србија задовољна изборним резултатом

rss

17.03.2014.

Контактирали смо Председника ОО Нове Србије Зорана Станојевића са намером да нам пренесе своје утиске у вези републичких избора и ево шта нам је рекао

Нова Србија задовољна изборним резултатом

У изборе за републички парламент ушли смо као коалициони партнери СНС .

Носилац предизборне кампање и свих активности у вези с тим била је СНС.

Наш задатак је био да у границама својих могућности и овлашћења које смо имали по коалиционом споразуму допринесемо што бољем изборном резултату. Радом на терену ојачали смо своје редове и учврстили своју позицију на политичкој мапи Алексинца. Анимирали смо своје чланство позивајући их да изађу на изборе и да на листи заокруже бр. 1 односно носиоца листе г-дина Александра Вучића. Ово из разлога да би смо отклонили недоумицу да на листи траже лидера наше странке г-дина Велимира Вељу Илића, с обзиром да је то уносило забуну код чланова наше странке.

Преко предеседника месних одбора наше странке анимирали смо и позивали наше чланове да изађу на изборе и нормало да гласају за носиоца наше листе. У вези са тим ми смо имали и наш изборни штаб који се налазио у просторијама наше странке и који је радио од почетка кампање, па све до касно у ноћи када су изборни резултати били познати. Штаб је своју функцију фантастично обавио, па се овом приликом захваљујем потпредседницима странке Снежани и Миши, секретару странке Новици, предеседници савета жена Ирени и техничкој секретарици Теодори.

Још једном смо показали да смо једна озбиљна, организована и бројчано јака странка која је дала велики допринос овако добром изборном резултату. Показали смо се као поуздан, одговоран и јак коалициони партнер на које мора озбиљно да се рачуна за предстојеће локалне изборе.

На крају, истичем да сам презадовољан оваквим изборним резултатом наше коалиције, можда мало и неочекиваним процентом освојених гласова. Драго ми је да ћемо напокон имати из наше средине републичког посланика, из редова СНС, г-дина Далибора Радичевића.

Не могу, а да не напоменем да све похвале и немерљива заслуга за овакав резултат избора припадају, пре свега, ОО СНС на челу са Председником странке и његовим сарадницима који треба да служе за пример свима, па и нама из Нове Србије, како се организује, живи и ради за потребе своје странке. Хвала им за огроман труд и напор који су уложили у кампањи, а и на сам дан избора. Хвала им на изузетно коректан и поштен однос према нама из Нове Србије. Имали смо шта да научимо.

 


# избори НС Нова Србија Зоран Станојевић Александра Вучић
@SrbijaNova @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима