Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nevolje zbog droge kod autostopera

rss

13.03.2016. Izvor: Novosti

Prilikom povratka iz Aleksinca gde je bio da preuzme robu namenjenu daljoj prodaji, vozač "pao" potpuno slučajno prilikom rutinske saobraćajne kontrole

Nevolje zbog droge kod autostopera

Meštanin Sokobanje, izvesno je, u svoje vozilo više neće primati - auto-stopere. Naime, taj čovek, koji je na putu Aleksinac-Sokobanja, u svoje vozilo, ljudski, primio auto-stopera, bio je šokiran kada ga je ispred Sokobanje zaustavila policijska patrola i kod njegovog saputnika i sugrađanina M. M. (36) pronašla 82 grama hašiša i tri grama marihuane.

Da sve bude još čudnije, M. M., koji se vraćao iz Aleksinca, gde je bio da preuzme robu namenjenu daljoj prodaji, "pao" je potpuno slučajno. Jer, neposredno pred ulazak u Sokobanju, zbog rutinske kontrole, zaustavili su ga pripadnici saobraćajne policije.

Saobraćajci su, uljudno, od vozača tražili isprave, a jedan od policajaca je primetio da je M. M. postao nervozan, nakon čega mu je ispala kesa sa drogom.

Čovek koji je u svoje vozilo primio stopera bio je, najblaže rečeno, šokiran. Još je kasnije morao i da daje izjavu da sa prodajom droge nema nikakve veze.

M.M. je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati. Sumnjiči se da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 


# saobraćaj Sokobanja droga saobraćajna policija
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima