Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Невоље због дроге код аутостопера

rss

13.03.2016. Извор: Новости

Приликом повратка из Алексинца где је био да преузме робу намењену даљој продаји, возач "пао" потпуно случајно приликом рутинске саобраћајне контроле

Невоље због дроге код аутостопера

Мештанин Сокобање, извесно је, у своје возило више неће примати - ауто-стопере. Наиме, тај човек, који је на путу Алексинац-Сокобања, у своје возило, људски, примио ауто-стопера, био је шокиран када га је испред Сокобање зауставила полицијска патрола и код његовог сапутника и суграђанина М. М. (36) пронашла 82 грама хашиша и три грама марихуане.

Да све буде још чудније, М. М., који се враћао из Алексинца, где је био да преузме робу намењену даљој продаји, "пао" је потпуно случајно. Јер, непосредно пред улазак у Сокобању, због рутинске контроле, зауставили су га припадници саобраћајне полиције.

Саобраћајци су, уљудно, од возача тражили исправе, а један од полицајаца је приметио да је М. М. постао нервозан, након чега му је испала кеса са дрогом.

Човек који је у своје возило примио стопера био је, најблаже речено, шокиран. Још је касније морао и да даје изјаву да са продајом дроге нема никакве везе.

М.М. је, по овлашћењу вишег јавног тужиоца, одређено задржавање до 48 сати. Сумњичи се да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

 


# саобраћај Сокобања дрога саобраћајна полиција
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима