Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinačka Gazela postaje Skadar na Bojani

rss

09.09.2010. Izvor: aleksinacnews.com

Predsednik Opštine, Ivan Dimić, saopštio je građanima, sredinom avgusta, da su mu izvođači obećali, da će radove na rekonstrukciji mosta na Moravici završiti do 1.septembra, kako je prvobitno i bilo predviđeno.

Aleksinačka Gazela postaje Skadar na Bojani

Međutim i pored toga što su slagali prvog čoveka opštine Aleksinac, izvođači, PZP Niš i "Mostogradnja", se očigledno ne žure da posao privedu kraju u doglednom roku.

Interesantna je izjava jednog od radnika angažovanih na radovima na mostu. Upitan od strane novinara, zašto tog trenutka na mostu rade samo dvojica radnika, odgovorio je: - Ma kazo nam šef da sam’ "prčkamo" nešto, da s ‘vidi da radimo.

Vikendom se na mostu ne radi, što dokazuju naše fotografije snimljene u nedelju, a saobraćaj preko njega je i dalje jednosmeran. Gužve u saobraćaju oko mosta su se intezivirale u poslednjih desetak dana, a subotom situacija preti da se pretvori u saobraćajni kolaps. Čak je i saobraćajna policija u Aleksincu iskazala veliki stepen tolerancije, te je vozače koji su preko mosta išli u trenutno zabranjenom smeru, često samo opiminjala, umesto da ih kazni.

 

Po rečima predstavnika investitora rekonstrukcije, republičkog javnog preduzeća "Putevi Srbije", s kojima su Aleksinačke novosti kontaktirale ovih dana, radovi na kolovozu mosta će biti ipak završeni naredne nedelje, te će se saobraćaj nesmetano odvijati u oba smera. Nakon završetka radova na kolovozu mosta, radovi će biti nastavljeni ispod mosta, ali to neće uticati na saobraćaj. Da li će ovi, naknadni rokovi, biti ispoštovani od strane izvođača, videćemo. Svi su izgledi da će skele oko mosta na Moravici dočekati zimu, a tad se ne radi zbog hladnoće, zar ne?

Komentara: 2


# Ivan Dimić Aleksinac saobraćaj Moravica saobraćajna policija
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Pera 09.09.2010.
  Nije mu prvi put da laze. Kada bi se sabrale sve njegove lazi mogao bi covek da ide u zatvor.

  Jos nije dosao na vlast kada je obecao da ce skresati opstinsku upravu. Samo je povecao, sve investicije su stale, osim onih koje plava republika, a to je mizerno.

  Povecali su sebi plate, a vidite na sta lici grad!

 • (+0) (-0)

  Marko 11.09.2010.
  Ja sam kao čovek zaprepašćen, znam ovaj most, ovakvi radovi bi iznosili plafon 7 dana
  oni ga prave od pre leta da ne poveruje čovek, da li toliko peru para , neko i trebao da obavesti ministarstvo i medije da daožu da snime šta su radili 3 meseca bruka i sramota i još ne mogu da završe što je najgore pa dos ad bo 10 mosta napravili


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima