Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначка Газела постаје Скадар на Бојани

rss

09.09.2010. Извор: aleksinacnews.com

Председник Општине, Иван Димић, саопштио је грађанима, средином августа, да су му извођачи обећали, да ће радове на реконструкцији моста на Моравици завршити до 1.септембра, како је првобитно и било предвиђено.

Алексиначка Газела постаје Скадар на Бојани

Међутим и поред тога што су слагали првог човека општине Алексинац, извођачи, ПЗП Ниш и "Мостоградња", се очигледно не журе да посао приведу крају у догледном року.

Интересантна је изјава једног од радника ангажованих на радовима на мосту. Упитан од стране новинара, зашто тог тренутка на мосту раде само двојица радника, одговорио је: - Ма казо нам шеф да сам’ "прчкамо" нешто, да с ‘види да радимо.

Викендом се на мосту не ради, што доказују наше фотографије снимљене у недељу, а саобраћај преко њега је и даље једносмеран. Гужве у саобраћају око моста су се интезивирале у последњих десетак дана, а суботом ситуација прети да се претвори у саобраћајни колапс. Чак је и саобраћајна полиција у Алексинцу исказала велики степен толеранције, те је возаче који су преко моста ишли у тренутно забрањеном смеру, често само опимињала, уместо да их казни.

 

По речима представника инвеститора реконструкције, републичког јавног предузећа "Путеви Србије", с којима су Алексиначке новости контактирале ових дана, радови на коловозу моста ће бити ипак завршени наредне недеље, те ће се саобраћај несметано одвијати у оба смера. Након завршетка радова на коловозу моста, радови ће бити настављени испод моста, али то неће утицати на саобраћај. Да ли ће ови, накнадни рокови, бити испоштовани од стране извођача, видећемо. Сви су изгледи да ће скеле око моста на Моравици дочекати зиму, а тад се не ради због хладноће, зар не?


# председник општине Иван Димић Алексинац саобраћај Моравица саобраћајна полиција
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима