Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексиначка Газела постаје Скадар на Бојани

rss

09.09.2010. Извор: aleksinacnews.com

Председник Општине, Иван Димић, саопштио је грађанима, средином августа, да су му извођачи обећали, да ће радове на реконструкцији моста на Моравици завршити до 1.септембра, како је првобитно и било предвиђено.

Алексиначка Газела постаје Скадар на Бојани

Међутим и поред тога што су слагали првог човека општине Алексинац, извођачи, ПЗП Ниш и "Мостоградња", се очигледно не журе да посао приведу крају у догледном року.

Интересантна је изјава једног од радника ангажованих на радовима на мосту. Упитан од стране новинара, зашто тог тренутка на мосту раде само двојица радника, одговорио је: - Ма казо нам шеф да сам’ "прчкамо" нешто, да с ‘види да радимо.

Викендом се на мосту не ради, што доказују наше фотографије снимљене у недељу, а саобраћај преко њега је и даље једносмеран. Гужве у саобраћају око моста су се интезивирале у последњих десетак дана, а суботом ситуација прети да се претвори у саобраћајни колапс. Чак је и саобраћајна полиција у Алексинцу исказала велики степен толеранције, те је возаче који су преко моста ишли у тренутно забрањеном смеру, често само опимињала, уместо да их казни.

 

По речима представника инвеститора реконструкције, републичког јавног предузећа "Путеви Србије", с којима су Алексиначке новости контактирале ових дана, радови на коловозу моста ће бити ипак завршени наредне недеље, те ће се саобраћај несметано одвијати у оба смера. Након завршетка радова на коловозу моста, радови ће бити настављени испод моста, али то неће утицати на саобраћај. Да ли ће ови, накнадни рокови, бити испоштовани од стране извођача, видећемо. Сви су изгледи да ће скеле око моста на Моравици дочекати зиму, а тад се не ради због хладноће, зар не?

Коментара: 2


# председник општине Иван Димић Алексинац саобраћај Моравица саобраћајна полиција
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Pera 09.09.2010.
  Nije mu prvi put da laze. Kada bi se sabrale sve njegove lazi mogao bi covek da ide u zatvor.

  Jos nije dosao na vlast kada je obecao da ce skresati opstinsku upravu. Samo je povecao, sve investicije su stale, osim onih koje plava republika, a to je mizerno.

  Povecali su sebi plate, a vidite na sta lici grad!

 • (+0) (-0)

  Марко 11.09.2010.
  Ja sam kao čovek zaprepašćen, znam ovaj most, ovakvi radovi bi iznosili plafon 7 dana
  oni ga prave od pre leta da ne poveruje čovek, da li toliko peru para , neko i trebao da obavesti ministarstvo i medije da daožu da snime šta su radili 3 meseca bruka i sramota i još ne mogu da završe što je najgore pa dos ad bo 10 mosta napravili


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима