Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Učitelj Toplica javno pohvalio rad direktorke Lele, a onda je smenio

rss

17.11.2014. D. Ostojić

Zavrzlama oko škole Ljupče Nikolić je toliko zanimljiva da polako poprima razmere lokalnog čuda, koje će iznenaditi mnoge.

Učitelj Toplica javno pohvalio rad direktorke Lele, a onda je smenio

Šta mi je zapalo u oko. Ne tiče se administrativne procedure, i zakonskih odredaba, već se tiče nekih ljudskih merila vrednosti.

Evo zanimljivih podataka.

Na sajtu učitelja Toplice, autor sajta, Toplica Petrović javno hvali direktorku Lelu Stevanović, njene namere da unapredi školu i međuljudske odnose. Taj podatak i dalje stoji na naslovnoj strani. Možete ga videti na slici koja ilustruje tekst

Pitam se ako je ta direktorka Lela zaista dobro rukovodila školom, zašto je onda menjate? Kada niste bili iskreni g. Toplice, onda kada ste hvalaili njen rad, ili sada kada smatrate da je treba menjati jer nije radila dobro?

Drugi podatak. Muž Lele Stevanović je dugogodišnji prijatelj i nerazdvojni drug Toplice Petrovića, pa zar nisu mogli da sednu i naprave dogovor, nego da zbog političke smene direktorke Aleksinac ponovo bude označen kao još jedna luda kuća u Srbiji, u kojoj se dešavaju samo blesave i normalnim ljudima nepojmljive stvari u javnim institucijama, školama i preduzećima.

Treća stvar, za koju ne znam da li je istinita, ali kažu da je upravo bračni par Stevanović Lela i Zoran prihvatio Toplicu nakon što je Toplica imao brdo problema u školi Vožd Karađorđe.

Mi Srbi ne bi bili Srbi, ako ne udari brat na brata, a prijatelj na druga.

Kako bih izbegao jednostrano tumačenje cele priče, poslao sam zvaničnu molbu za intervju g. Toplici Petrović, iskreno se nadam da će prihvatiti razgovor, i steći uverenje da je Aleksinac.Net otvoren i za njega i njegove stavove.

 


# Ljupče Nikolić OŠ intervju Zoran Stevanović Aleksinac.Net Lela Stevanović Toplica Petrović
@aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima