Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Учитељ Топлица јавно похвалио рад директорке Леле, а онда је сменио

rss

17.11.2014. Д. Остојић

Заврзлама око школе Љупче Николић је толико занимљива да полако поприма размере локалног чуда, које ће изненадити многе.

Учитељ Топлица јавно похвалио рад директорке Леле, а онда је сменио

Шта ми је запало у око. Не тиче се административне процедуре, и законских одредаба, већ се тиче неких људских мерила вредности.

Ево занимљивих података.

На сајту учитеља Топлице, аутор сајта, Топлица Петровић јавно хвали директорку Лелу Стевановић, њене намере да унапреди школу и међуљудске односе. Тај податак и даље стоји на насловној страни. Можете га видети на слици која илуструје текст

Питам се ако је та директорка Лела заиста добро руководила школом, зашто је онда мењате? Када нисте били искрени г. Топлице, онда када сте хвалаили њен рад, или сада када сматрате да је треба мењати јер није радила добро?

Други податак. Муж Леле Стевановић је дугогодишњи пријатељ и нераздвојни друг Топлице Петровића, па зар нису могли да седну и направе договор, него да због политичке смене директорке Алексинац поново буде означен као још једна луда кућа у Србији, у којој се дешавају само блесаве и нормалним људима непојмљиве ствари у јавним институцијама, школама и предузећима.

Трећа ствар, за коју не знам да ли је истинита, али кажу да је управо брачни пар Стевановић Лела и Зоран прихватио Топлицу након што је Топлица имао брдо проблема у школи Вожд Карађорђе.

Ми Срби не би били Срби, ако не удари брат на брата, а пријатељ на друга.

Како бих избегао једнострано тумачење целе приче, послао сам званичну молбу за интервју г. Топлици Петровић, искрено се надам да ће прихватити разговор, и стећи уверење да је Алексинац.Нет отворен и за њега и његове ставове.

 

Коментара: 3


# Љупче Николић ОШ интервју Зоран Стевановић Алексинац.Нет Лела Стевановић Топлица Петровић
@aleksinacnet @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-2)

  Udar 17.11.2014.
  Tipičan sns kadar i licemer.Ako je toliko pošten priznaće da je hvalio Lelu ali kako će objasniti drugo to je već teže.A intervju će prihvatiti ako mu odobri sns vodja.

 • (+14) (-3)

  deks 17.11.2014.
  Pa i ucitelja su, dok se nije kandidovao za direktora, svi redom hvalili koliko ja , zaposlen u prosveti 15 godina i u svakodnevnom kontaktu sa kolegama, znam. Mnoooogo vise objektivnosti nedostaje u gotovo svim ovim aleksinackim pricama.

 • (+15) (-1)

  nepopravljiv 18.11.2014.
  Njegovo učiteljsko znanje niko ne osporava, ali mu čast i čist obraz nisu svojstveni. Častan čovek teško postaje član bilo koje partije a ovi drugi su članovi svih partija na vlasti.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима