Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Molitveni doručak

rss

06.02.2023. Miodrag Tasić

Ima jedna moćna zemlja u kojoj se mnogo polaže na nauku. Velike novce daju tamo u istraživanje kosmosa, u medicini, fizici, hemiji, u naoružanje...

Molitveni doručak

Zapravo, ulažu u sve ono što može da pomogne njihovoj moći i prestižu u svetu. Ipak, najviše se ulaže u genetski inženjering.

Tu se tek ne žali. Na hiljade naučnika rade po najsavremenijim laboratorijama. Na dohvat ruke su svi mogući instrumenti, sprave, sva tehnološka dostignuća. Istraživači, naučnici, najbolji studenti neumorno rade dan i noć u svojim mini naučnim gradovima. Odvojeni od sveta, eksperimenti, provere, izumi, to je njihov život. U potpunosti. I rezultati ne izostaju. U toj zemlji nije čudo da stvore čoveka bez morala, bez ljudskih karakteristika. Spolja lepa individua, lepotan, smeran, tih, reklo bi se čestit, a ono monstrum. Taj bi te zaklao zubima a da ne trepne!

Ili naprave hibridnu svinju čije organe koriste za presađivanje ljudima. A tek čovek bez glave! To je već postala rutina. Naprave čoveka od krvi i mesa. Sve ima osim glave. A glavu mu nasade po želji. Može teleća, može od magarca, od slona ako požele. I sve funkcioniše da bolje biti ne može! Kako to uspeva? Lako. Toliko lako da se jedva može shvatiti. Napravili naučnici neku hranu i čim neko pojede taj fruštuk, kao u bajci, odmah se preobrati. Ako je pre bio vuk, čim pojede onu veštačku, genetski modifikovanu hranu, postane ovca. Od krvožednog lava postane tele. Razjareni bik, što je pre kidisao na sve živo, na rogove da nabode, posle zalogaja-dva onog modifikovanog smeća, postaće umilno jare!

Naravno, šta ti serviraju, najstroža je tajna. Niti se zna kako je to ostvareno. Bolje rečeno, niko i ne veruje da je sve to moguće. Zato naivčine i padaju u klopku. Najteže je privući neobaveštene da probaju tu specijalnu hranu. I tu se dosetili. Kao organizuju u toj stranoj državi molitveni doručak. Pozivaju samo probrane. To je kao velika čast. U stvari zovu protivnike i sebi nenaklonjene osobe. One što ne vole tu državu, što rade protiv interesa velike zemlje, što su na neki način opasnost po njih. I onda ih tobože pozovu na molitveni doručak, da ih ko bajagi uvaže. Ukazuju im čast.

Mnogi se upecaju. Skoro svi. Jure kao bezglavi na doručak. Još ga sami i plate. Tamo im serviraju neki bućkuriš, rekosmo obogaćen tajnim sastojcima, ali posle doručka svima su učukani rogovi, zavezani jezici, postaju slepi i ćoravi. Od silnog čoveka genetski modifikovana hrana načini običnu stoku!

Naravoučenije: čuvaj se Amerike i kad ti doručak nudi!

 

Miodrag Tasić
Miodrag Tasić

Komentara: 0


# Miodrag Tasić
@


 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima